IL: Anette Olzon haluaa selvittää välinsä Nightwishin jäsenten kanssa

22.03.2014 15:15 - Senni Loikala

Nightwish-yhtyeen ex-solisti Anette Olzon kertoo Iltalehdelle, millaisen tunneskaalan hän on joutunut käymään läpi tultuaan erotetuksi menestyneestä bändistä ja mitä hän ajattelee tapahtuneesta nykyään.

Nightwish-yhtyeen entinen solisti Anette Olzon, 42, ei ole puhunut bändin jäsenten kanssa tultuaan erotetuksi vuonna 2012. Ensi viikolla ensimmäisen sooloalbuminsa julkaiseva Olzon kertoo Iltalehdelle, että tahtoisi tehdä sovinnon entisten bändikavereidensa kanssa. 

- Olisi kivaa, että voisimme kiittää toisiamme yhteistyöstä ja erota hyvissä väleissä. Se on kuitenkin heistä kiinni, sanoo Olzon.

Laulaja myöntää, että erotetuksi tuleminen yhtyeestä oli hänelle shokki. Olzon vertaa sen jälkeistä tunneskaalaa avioeroprosessiin. Shokista toivuttuaan hänestä tuli surullinen, ja Olzon muistaa itkeneensä paljon. Siitä seurasi vihastuminen, kunnes tapahtunut muuttui merkityksettömäksi. Nykyään Olzon on hyväksynyt asian.

- Halaus bändikavereiden kanssa olisi hieno tapa lopettaa yhteistyö. Sillä tavalla minä ratkaisen ongelmani. Olen tyypillinen ruotsalainen, me halaamme ja sitten vasta lähdemme, kertoo Olzon.

Viime kuussa ilmestyi musiikkivideo Olzonin soololevyn kappaleesta Lies. Voice kysyi tuolloin myös Olzonin ajatuksista tulevasta albumistaan. Pääset lukemaan lisää aiheesta ja katsomaan musiikkivideon täältä.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat