Tuottajagurut salaisen projektin äärellä - mukana suomalaisia huippuartisteja!

02.04.2014 17:15 - Katariina Näreaho

Millionaire Men on suomalainen tuottajakaksikko monen hitin takaa. Nyt miehillä on ollut työn alla mystinen projekti, johon liittyy useita tunnettuja suomalaisartisteja.

Millionaire Men, eli Juha-Matti Penttinen (kuvassa oikealla) ja Ossi Riita, eivät suostu paljastamaan paljoakaan salaisesta musiikkiprojektistaan. Sen verran miehet kuitenkin kertovat, että kyseessä on todellinen hittibiisi.

- Meihin otettiin yhteyttä ja esitettiin idea, että tehtäisiin hittibiisi - mikä ei siis onnistunut ihan tuosta noin vaan. Meillä meni varmaan muutama päivä. Teimme aina uuden aihion ja illan päätteeksi todettiin, että ei saakeli, ei tästä tule mitään. Sitten parin päivän päästä se vasta löytyi, Penttinen kertoo Voicelle.

Miesten mukaan kappale on jo saatu valmiiksi ja mukana projektissa on muutama suomalainen artisti.

- Vinkiksi voisin antaa, että yksi artisteista nauhoitti osuutensa Helsingissä ja muut Tampereella, meidän studiolla. Ja ilmeisen paljon tulee kesällä soimaan, Riita paljastaa.

Millionaire Men on tuttu nimi etenkin suomalaisissa hiphop-piireissä. Kaksikko on tuottanut monia hittejä muun muassa Cheekille, Fintelligensille sekä Uniikille.

Kilpailut

Uusimmat