Räppihittejä tehtaillut Millionaire Men ei kaipaa esiintymislavoille - ainakaan vielä

15.04.2014 12:15 - Katariina Näreaho

Tuottajakaksikko Juha-Matti Penttinen ja Ossi Riita ovat kynäilleet monia suomirap-hittejä. 

Mitä tänne jää, Liekeissä, Selvä päivä... Moni luukuttaa soittimissaan Cheekin ja Petri Nygårdin hittibiisejä, mutta harva tietää, ketkä ovat miehet näiden menestystarinoiden takana. Vastaus on Millionaire Men, eli Juha-Matti Penttinen ja Ossi Riita.

Tamperelaistuottajat ovat kynäilleet lukuisia suomirap-biisejä, mutta miltä tuntuu toimia niin sanotusti takapiruna? Eikö omien biisien esittäminen houkuta kaksikkoa lainkaan?

- Itse olen päässyt aika paljonkin esiintymään. Nyt on ihan mukava tehdä taustalla tätä hommaa. Muuten kyllä tykkään olla framilla, mutta jätetään ne esiintymiset niille jotka on vähän parempia siinä hommassa, Riita tuumaa.

Myös Penttinen on samoilla linjoilla, vaikka soololevyn tekeminen onkin noussut silloin tällöin puheenaiheeksi.

- Kyllähän me tuossa puhuttiin, että koska se meikäläisen sooloalbumi tulee, mutta ne on sellasia vitsejä aina. Tuossa biisien päälle lauleskeltiin kun autolla tultiin, ja eihän se mitään rakettitiedettä ole. Mutta en mä tiedä, olisiko se hirveän myyvää kamaa. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä, Penttinen hymyilee.

Hittinikkarit ovat tehneet yhteistyötä Cheekin ja Nygårdin lisäksi myös Uniikin, Fintelligensin ja Lord Estin kanssa. Mutta kenestä miehet povaavat tämän vuoden kovinta tulokasta? Lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat