Kasmirin suosio kasvaa: Vadelmavene myi kultaa

10.06.2014 15:31 - Katariina Näreaho

Kasmirin debyyttisinkku Vadelmavene on valloittanut suomalaisten sydämet.

Kasmirin Vadelmavene-sinkku on tämän vuoden nopeiten kultaan yltänyt sinkku. Biisi on ollut kaksi viime viikkoa Spotifyn kuunnelluin kappale: sitä on kuunneltu jo yli 2,3milj kertaa. Sinkku nousi heti julkaisustaan myös iTunesin ykköseksi ja se on ollut nyt kaksi viikkoa virallisen singlelistan ykkösenä.

Lisäksi kappale on menestynyt Vuoden virallinen Kesähitti -äänestyksessä. Kappale on mukana viiden parhaan ehdokkaan joukossa. Äänestysaikaa on vielä muutama päivä jäljellä.

Myös Vadelmaveneen video on äärimmäisen suosittu. YouTubessa Kesäkaverit-elokuvan yhteistyössä tehtyä Vadelmavene-video on kerännyt yli 400 000 katselua ja aikaisemmin julkaistu lyrikkavideo jo yli 600 000 katsausta.

Kasmir itse on suosiosta häkeltynyt:

- Huhhuh. Aika hiljaseks vetää. Vaikka uskon 100 prosenttisesti omaan musiikkiin, niin en kuitenkaan olisi koskaan uskonut, että Vadelmavene tulee iskemään kuuntelijoihin näin lujaa. Tuntuu, että kaiken ikäiset on löytäneet tästä jotain itselleen - päälimmäisenä kuitenkin kesän 2014 fiiliksen, Kasmir tuumaa.

- Aivan mielettömän iso kiitos kuuntelijoille ja radiokanaville supportista. Ilman teitä ei ole meitä.

Vadelmaveneelle saadaan jatkoa 11. heinäkuuta julkaistavalla kakkossinkulla #WOWWOWWOW . Kasmirin debyyttialbumi julkaistaan puolestaan syyskuussa.

Kilpailut

Uusimmat