Brädi kommentoi Cheekin lentokonekeikkaa: "Hommiin kahden tunnin varoitusajalla!"

06.08.2014 14:45 -

Räppäri Brädi nähtiin viikonloppuna Blockfesteilla, jossa mies tunnelmoi vielä aiempaa Finnairin lentokeikkaa Cheekin kanssa.

Miehen mukaan bilehenkisyyttä ei lennolta puuttunut, ja räppijameissa olivat mukana niin Finnairin kilpailun voittajat kuin koneen henkilökuntakin.

- Se oli uskomaton juttu. Ja tausta liittyy vanhaan kunnon Herrasmiesliigaan. Minä, Cheek ja TS ollaan tehty kolmestaan hommia yli kymmenen vuotta. TS:n piti tehdä se keikka, mutta sille iski noidannuoli selkään ja mä tulin kahden tunnin varoitusajalla tekemään sen. Onneksi napsahti mulle - kaverin epäonni oli mun onni, kiteytti Brädi Voicelle.

- Se oli niin unohtumaton kokemus. Finnair oli järjestänyt paikalle bilehenkisen miehistön ja lento tehtiin perusreittilentoon verrattuna aika eri tavalla. Ne olivat kuin bileet ilmassa. Varmasti erikoisin paikka esiintyä. Se oli ihmisläheinen paikka esiintyä - siinä vedetään lentokoneen käytävällä ja kuulijat on siinä ihan vieressä. Kaikin puolin hattu nousee kaikille, ketkä siinä oli mukana. Sääli, että joidenkin piti jäädä keikalta pois, mutta ehkä me tehdään se vielä joskus uudestaan!

Nähtiinkö paikan päällä liikuttuneita rap-diggareita?

- Kyllä. Siellä oli kilpailuhenkisesti porukka valikoitunut, niin näkyi paljon tuttuja naamoja. Hardcore-fanit oli tehneet hyviä temppuja, että olivat päässeet paikalle. Ja sitten oli niitä, jotka eivät alun perin olleet niin kovia Cheek-faneja, mutta keikan jälkeen antoivat palautetta, että oli ensimmäinen kokemus olla niin lähellä kyseistä artistia.

- Onnistuttiin tavoittamaan sellainenkin yleisö, joka ei ole niitä meidän mukana kiertäviä hardcore-Cheek-faneja. Se toimi tosi hyvin. Yleensä artistista on sellainen kuva, että se räppää siellä jossain norsunluutornissa, mutta kun tyyppi räppää sulle kasvotusten, niin siinä karsiutuu kaikki kuvitelmat ja ollaan vain ihminen ihmiselle.

Kilpailut

Uusimmat