Eva & Manu esittelee uutuusalbuminsa biisi biisiltä - lue ja kuuntele

04.09.2014 18:19 - Mikko Räsänen

Eva & Manu juhlisti viime viikolla uutuusalbuminsa Cinnamon Hearts julkaisua. Nyt duo esittelee levyn kappale kappaleelta.

Cinnamon Hearts vie Eva & Manu -duon musiikkia hieman koneellisempaan suuntaan, sillä esikoislevyltä tuttuja mies, nainen ja kitara -tunnelmointeja on nyt maustettu syntikoilla.

Eva ja Manu halusivat esitellä Voicen lukijoille uutuuslevynsä kappale kappaleelta. Uutuuslevy on kuunneltavissa alla, ja kaikkiin kappaleisiin on tarjolla Evan ja Manun kuvaus kappaleesta. Kuuntele ja kerro mielipiteesi levystä.

1. Empty
"Biisi menettämisen pelosta ja epävarmuudesta. Meille todella tärkeä kappale ja siksi haluttiin avata albumi tällä biisillä."

2. Save me
"Yksi albumin hyväntuulisimmista biiseistä, joka kertoo ystävyydestä ja sen voimasta."

3. Cinnamon Hearts
"Levyn nimikkobiisi joka syntyi keskellä synkkää talvea. Tämä biisi on oodi ikuiselle nuoruudelle, intohimolla, hyvälle fiilikselle ja saa vanhatkin jalat pyörimään!"

4. Between us
"Lyriikoiltaan tämä on positiivinen erobiisi. Joskus ero voi olla vain hyvä asia, vaikka tekee kipeää."

5. Guardian
"Tämä on myös hyvin henkilökohtainen biisi joka kertoo suojeluvaistosta ja varjelusta pikkusiskoa tai -veljeä kohtaan."

6. Papi
"Levyn herkkää puolta esiintuova biisi joka kertoo elämän hauraudesta ja haavoittuvaisuudesta."

7. There is nobody like you
"Tämä biisi kertoo yksinkertaisesti siitä, kuinka joku ihminen voi olla niin tärkeä ja tukipilari, että kaikki elämän myrskyt helpottuu ja tulee tunne, että kaikesta selvitään."

8. The world is too busy
"Maailman sekaan hukkumisesta ja eksymisestä kertova biisi, jossa kanssa kuullaan levyn elektronista puolta! Tämä sävellys syntyi miltei yhdeltä istumalta levyn ihan loppuvaiheessa."

9. I've Learned
"Ripaus "vanhempaa" Eva & Manua. Uudistumisesta ja uudelleen aloittamisesta kertova biisi."

10. Kathey
"Toinen levyn todella hauras kappale joka saa kuulijan miettimään syviä. Syvästä masennuksesta kertova biisi, joka on Evalle yksi levyn henkilökohtaisimmista kappaleista."

Kilpailut

Uusimmat