Poets of the Fallin laulaja otti suuren riskin - lauloi liekkien ympäröimänä

10.09.2014 11:09 - Susanna Karttunen

Poets of the Fallin laulaja Marko Saaresto kertoi Voicelle bändin tulevan levyn nimestä ja Daze-musiikkivideon jännittävistä kuvauksista.

Poets of the Fallin uusi Jealous Gods -niminen levy julkaistaan 19. syyskuuta. Bändin laulaja Marko Saaresto kertoi Voicelle ajatuksista albumin nimen taustalla.

- Nimi tarkoittaa minulle sitä, että joku, jolla on kaikki ainakin jonkinnäköisellä ajatuksen tasolla, silti onnistuu tulemaan jostain aivan ihmeellisestä asiasta kateelliseksi. Mielestäni se on aika jännittävä ajatus. Olisi hyvä oppia arvostamaan asioita, joita itsellä on. Elämä tuppaa muuten olemaan niin jonkin asian perässä juoksemista, vaikka se ei tekisikään meitä onnellisimmaksi, Saaresto kertoo.

Saaresto kertoo jännittäneensä uuden Daze-musiikkivideon julkaisemispäivää niin, ettei saanut kunnolla nukutuksi edeltävänä yönä. Itse musiikkivideon kuvaaminen oli kuitenkin välillä sitäkin pelottavampaa.

Daze-videon loppukohtauksessa Saaresto laulaa liekkien ympäröimänä. Tilanteessa tuli olla erittäin varovainen, sillä tuli olisi kärventänyt miehen, jos hän olisi liikahtanut liikaa väärään suuntaan.

- Liekeistä tullut kuumuus oli aivan hillitön. Tämän kokemuksen jälkeen uskon ymmärtäväni hirveän hyvin sen paniikin, joka iskee, kun ihminen joutuu tulipalotilanteeseen, muusikko sanoo.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat