Take That kutistui kolmejäseniseksi - ysäribändin taival jatkuu

25.09.2014 13:25 - Laura Sulkava

Ysärihittibändi Take That koki aikaisemmin menetyksen, kun nykyään soolouralla hyvin pärjäävä Robbie Williams on ollut mukana yhtyeessä satunnaisesti. Nyt myös toinen jäsen on päätynyt lopettamaan.  

Take That nousi pinnalle 90-luvun alkupuolella, mutta pisti pillit pussiin jo vuonna 1996. Kymmenen vuotta myöhemmin bändi teki paluun ilman jäsentään Robbie WIlliamsia, joka kuitenkin palasi riveihin vuonna 2010.

Nyt bändin on jättänyt myös Jason Orange. Tunteikkaassa tiedotteessaan mies kertoo kutsuneensa bändin kasaan viime viikolla ja kertoneensa heille päätöksestään.

Syy päätöksen pohjalla on, ettei herra ole valmis sitoutumaa enää nauhoitussessioihin, vaadittavaan promootioon sekä kiertueeseen. Ajatus on muhinut jo kolmen vuoden ajan.

Bändi jatkaa uraa ilman häntä ja tulee julkaisemaan uutta musiikkia. Muut jäsenet, Gary Barlow, Howard Donald ja Mark Owen ovat julkaisseet omat tiedotteensa, jossa ovat kertoneet tietäneensä päätöksestä jo usean vuoden ajan. Williamsin ollessa tauolla bändistä, muu ryhmä jatkaa kolmihenkisenä.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat