Nyt se on varmaa: Paula Vesala lähtee soolouralle!

01.10.2014 13:52 - Mikko Räsänen

PMMP:n hajoamisen jälkeen on mietitty, mitä sen jäsenet tekevät seuraavaksi. Tänään julkaistiin tieto, että Paula Vesala ryhtyy sooloartistiksi. Hänen taustalleen on kuitenkin löydetty yllättävä hahmo.

Warner Music julkaisi tänään tiedon, että Paula Vesala on tehnyt levytyssopimuksen sooloartistina. Vesala on tehnyt sopimuksen Warnerin alamerkin Etenee Recordsin kanssa. Etenee Recordsin takana on Stigin aisaparina tunnettu DJPP eli Perttu Mäkelä. Levy-yhtiön muita artisteja ovat juuri Stig sekä Elokuu-yhtyeestä tuttu Juno.

- Sain idean levy-yhtiön perustamisesta puoli vuotta sitten. Kerrottuani uudesta levymerkistä kavereilleni hommat eteni kuin itsestään ja sain nopeasti talliini artisteja, joiden kanssa olen työskennellyt jo pidempään, DJPP kertoo.

- Olen tehnyt jo monta vuotta yhteistyötä eri merkeissä Paulan, Junon ja Stigin kanssa, joten tuntui luonnolliselta jatkaa yhteistyötä tällä tavalla. Oon tosi fiiliksissä, että pääsen tekemään töitä näiden lahjakkaiden tyyppien kanssa ja homma etenee.

Katso alta PMMP:n Lautturi-kappale.

Kilpailut

Uusimmat