Riehakasta menoa, sotkemista, toheloimista - niistä on Tiisun keikat tehty

07.02.2015 16:15 - Noora Suomalainen

”Tiisu on kuin ujo suomalainen mies nousuhumalassa”, kerrotaan suomalaisbändistä heidän sivuillaan.

Tiisu on Henrik ”Tiisu” Illikaisen luotsaama kuusihenkinen bändi, joka soittaa sekalaista suomalaista musiikkia. Bändin nimi tulee Henrikin lempinimestä, jonka hän on kuulemma saanut jo pikkulapsena äidiltään.

Bändi on tunnettu siitä, että keikoilla sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, eivätkä he välttämättä edes itse tiedä mitä tulee tapahtumaan. Tiisu kävi Voicella haastattelussa ja kertoi muun muassa keikoilla riehumisistaan. On kuulemma jouduttu siivoamaan jälkiä ja maksamaan laskuja keikalla tapahtuneiden kommelluksien takia.

- Meillä oli vasta Bar Loosessa keikka ja saatiin tämmöinen idea, että toteutetaan meidän uusi musiikkivideo lavalla, kertoo bändin laulaja Henrik.

Siitä sitten lähtikin kananmunilla ja mustikkahillolla sotkeminen ja miehet pääsivät tottakai siivoamaan keikan jälkeen.

- Olimme todella tyhmiä, typeriä ja vastuuttomia. Hajotimme vahingossa toisen esiintyjän laitteistoa, mutta olemme jo korvanneet nämä. Kyseessä oli yhtye nimeltä Sallan ja Miron matka maailman ympäri, jatkaa laulaja.

Katso bändin musiikkivideo: Ensireaktiossa: Tiisu - Elämältä turpiin sain - kuuntele ja arvostele!

Kilpailut

Uusimmat