Sannin rakkaudentäyteinen tulkinta on voittamaton - toinen kotimainen nousija tavoittelee kärkeä

12.03.2015 20:00 - Noora Suomalainen

Räppärin fanien tarinoista syntyi koskettava biisi, joka selvästikin uppoaa suomalaisiin.  

Vain muutama päivä sitten ilmestynyt Mikael Gabrielin uutuusbiisi Viimeisen kerran pääsi heti Suomen Virallisen Latauslistan sijalle kuusi. Yhdessä Diandran kanssa tehty riipivä biisi on syntynyt fanien innoittamana.

Kolmen kärki säilyy samana kuin viime viikolla eli ykköspaikalla jatkaa Sanni kappaleellaan 2080-Luvulla. Toisella sijalla on Ellie Gouldingin Love Me Like You Do ja kolmantena pysyy Elastisen Eteen ja ylös.

Martin Tungevaad nousee yhden sijan biisillään Samsara 2015 ja on nyt sijalla neljä. Antti Tuiskun Peto on irti -biisi taas tippuu yhden sijan ja se löytyy nyt sijalta viisi.

Listalle palaajia löytyy tällä viikolla vain yksi ja se on Maroon 5 kappaleellaan Sugar. Maroon 5 palasi listalle sijalle 26.

Uutuuksia listalle on päässyt kuusi kappaletta ja suomalaisia näistä on viisi. Mikael Gabrielin uutuuden lisäksi listalle pääsi Anssi Kelan Nostalgiaa-biisi jaetulle sijalle 13, Bebe Rexha biisillään I’m Gonna Show You Crazy sijalle 20 ja Uniikin uutuusbiisi Nunnuka-lai-laa on jaetulla sijalla 22. Haloo Helsinki! pääsi sijalle 24 biisillään Kuussa tuulee ja jaetulle sijalle 29 ylsi Robinin Sua Varten.

Latauslista TOP 5

1. Sanni - 2080-Luvulla

2. Ellie Goulding - Love Me Like You Do

3. Elastinen - Eteen ja ylös

4. Martin Tungevaag, Emila - Samsara 2015

5. Antti Tuisku - Peto on irti

Katso kovan nousijan, Mikael Gabrielin, koskettava video alta.

Latauslista löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös: Mikael Gabriel avautuu: Viiltelykuvia ja itsemurhaviestejä faneilta

Kilpailut

Uusimmat