Rihanna sai suomalaiset pauloihinsa räväkällä uutuushitillään

02.04.2015 20:00 - Noora Suomalainen

Suomen Virallisen Latauslistan kärki vaihtui, ykköspaikalla ei tällä kertaa nähdä suomalaista artistia.

Rihanna ei ole vielä julkaissut uusinta albumiaan, mutta levyn sinkut ovat saaneet jo suurta suosiota fanien joukossa. Laulajattaren uusi biisi Bitch Better Have My Money menestyy todella hyvin myös Suomen Virallisella Latauslistalla. Ensimmäistä listaviikkoaan viettävä kappale on sijalla yksi.

Seitsemän viikkoa listalla viihtynyt Sanni nousee viime viikosta yhden sijan kappaleellaan 2080-Luvulla ja on siis kakkosena. Kolmannen sijan jakavat viime viikon kymmenes Lost Frequencies biisillään Are You With Me ja viime viikon ykkönen Elastisen Super. Viidentenä listalla on kaksi sijaa noussut Major Lazer kappaleellaan Lean On.

Tämän viikon listalla on viisi palaajaa. James Newton Howardin kappale The Hanging Tree on sijalla 13, Rihannan, Paul McCartneyn ja Kanye Westin yhteishitti FourFiveSeconds on jaetulla sijalla 15 ja Kwabsin Walk jakaa sijan 22. Sijalle 24 pääsee Calvin Harrisin Pray to God ja jaetulta sijalta 27 löytyy Skrillexin ja Diplon Where Are Ü Now.

Uutuuksia listalla on Rihannan biisin lisäksi viisi kappaletta. Kygon Stole the Show on sijalla 9, Chicin kappale I’ll Be There on sijalla 26 ja Jonne Aaronin Ota mut -biisi on jaetulla sijalla 27. Jaetulle sijalle 30 yltää Alfonsin Ganjaman ja Matoman versio The Notorious B.I.G.:n kappaleesta Old Thing Back.

Latauslista TOP 5

1. Rihanna - Bitch Better Have My Money

2. Sanni - 2080-Luvulla

3. Lost Frequencies - Are You with Me

3. Elastinen - Super

5. Major Lazer - Lean On (feat. MØ & DJ Snake)

Kuuntele alta Rihannan räväkkä uutuusbiisi.

Katso tämän viikon Latauslista kokonaisuudessaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat