Hurjapäät 7 -leffan soundtrack uppoaa suomalaisiin - biisi tekee kunniaa Paul Walkerille

16.04.2015 20:00 - Noora Suomalainen

Uusimman Fast and Furious -leffan soundtrack-biisi koskettaa suomalaisia ja lähentelee Suomen Virallisen Latauslistan kärkeä.

Viime viikon ykkönen Lost Frequencies jatkaa Are You with Me -biisillään Suomen Virallisen Latauslistan kärjessä myös tälläkin viikolla.

Wiz Khalifa puolestaan julkaisi upean biisin, joka tekee kunnia edesmenneelle Paul Walkerille. Koskettavan See You Again -kappaleen musiikkivideolla nähdään pätkiä uudesta Furious 7 -elokuvasta. Kyseinen biisi nousi myös Latauslistalla 15 sijaa ja löytyy tämän viikon listan sijalta. 

Kolmannelta sijalta löytyy Antti Tuiskun uutuus Blaablaa (En kuule sanaakaan) ja saman artistin Peto on irti -biisi jatkaa sijalla neljä. Viidenneksi yltää kolme sijaa noussut Elastisen kappale Eteen ja ylös.

Listalle palaajia on tällä viikolla vain kaksi. Skrillexin, Diplon ja Justin Bieberin yhteisbiisi Where Are Ü Now on jaetulla sijalla 13 ja Rihannan, Paul McCartneyn ja Kanye Westin yhteistyön tulos FourFiveSeconds yltää sijalle 30.

Kaikki tämän viikon Latauslistan uutuuskappaleet ovat suomalaisia. Antti Tuiskun lisäksi Elastisen ja Snoop Doggin mielenkiintoinen yhteiskappale Koko yö on jaetulla sijalla kahdeksan. Tippa-T:n Ylöspäin on sijalla 24 ja Paperi T:n Elokuva-kappale on sijalla 29.

Latauslista TOP 5

1. Lost Frequencies - Are You with Me

2. Wiz Khalifa - See You Again (feat. Charlie Puth)

3. Antti Tuisku - Blaablaa (En kuule sanaakaan)

4. Antti Tuisku - Peto on irti

5. Elastinen - Eteen ja ylös

Katso alta Wiz Khalifan musiikkivideo.

Katso tämän viikon Latauslista täältä.

Lue myös: Wiz Khalifan uusi musiikkivideo tekee kunniaa edesmenneelle Paul Walkerille, katso

Kilpailut

Uusimmat