Teflon Brothers sinkoaa Latauslistan kärkikahinoihin

04.06.2015 20:00 - Mika Parikka

Suomen Virallinen Latauslista on tullut uunista ulos ja Pämppää-biisi kipusi sen toiselle sijalle.  

Euroviisut voittanut Måns Zelmerlöw jatkaa toista viikkoa putkeen Latauslistan ykkösenä samalla, kun kuudetta viikkoa listalla viihtyvä Teflon Brothers pomppaa toiseksi kappalellaan Pämppää. Teflonit nousivat kärkikahinoihin sijalta yhdeksän. Kolmannelta sijalta löytyy Lost Frequencies, jonka Are You With Me nousee pronssille sijalta 11.

Neljäntenä on seitsemättä viikkoa listalla oleva Robin kappaleellaan Kipinän Hetki, jossa mukana räppäilee Elastinen. Robin ja Elastinen tulivat yhden sijan alaspäin. Viidentenä on niin ikään pykälän tipahtanut Kasmirin Vauvoja.

Listan uutuudet ja palaajat

Latauslistalla on neljä tulokasta, joista parhaiten sijoittui comebackin tehnyt Nikke Ankara kappaleellaan Koska Sä Eroot. Mariskan Itserakkausjuttu nousee Antti Tuiskun kylkeen, ja he jakavat Notorious B.I.G:n kanssa kolmen kesken sijan 18.
Galantiksen Peanut Butter Jelly nousee listan sijalle numero 28. Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä listalle nousee ytimekkäästi nimetty BIGBANG, vielä ytimekkäämmin nimetyllä kappaleellaan Bang Bang Bang.

Listalle palaajia on uusien tapaan neljä kappaletta. Parhaiten palaajista sijoittuu Antti Tuiskun Blaa Blaa (En kuule sanaakaan), joka siis parkkeeraa sijalle 18. Alfonsin Ganjaman jakaa sijan 21 Elina Bornin ja Kygon kanssa. Myös Haloo Helsinki! palaa listalle, kun Kuussa Tuulee sijoittuu Elastisen Eteen Ja Ylös -veisun kanssa sijalle 26. Myös Elastinen kuuluu listalle palaajien sakkiin. Elastisen Eteen ja Ylös on ollut listalla jo huimat 21 viikkoa, ja se onkin ollut tällä hetkellä pisimpään Suomen latauslistalla.

Latauslista TOP 5

1. Måns Zelmerlöw - Heroes

2. Teflon Brothers - Pämppää (feat. Sahamies)

3. Lost Frequencies - Are You With Me

4. Robin - Kipinän heki (feat. Elastinen)

5. Kasmir - Vauvoja (feat. SAARA)

Kuuntele Pämppää-biisi alta.

Katso Latauslista kokonaisuudessaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat