Uniikki liikutti tyttöystävänsä kyyneliin - kosi kesken Blockfestien keikan!

22.08.2015 23:32 -

Rap-artisti Uniikki kosi pitkäaikaista tyttöystäväänsä Eevi Teittistä.

Tampereella järjestettävillä Blockfesteilla nähtiin yllätyksellinen elementti, kun Pikku Prinssi -albumin kesän alussa julkaissut räppäri Uniikki kosi julkisuudestakin tuttua tyttöystäväänsä, Eevi Teittistä.

Teittinen tunnetaan personal trainerina ja Fitnesspäiväkirjat-ohjelman tähtenä. Puoliso esiintyy myös räppärin Tikis-kappaleen musiikkivideolla. Juuri kyseisen kappaleen esittämisen jälkeen Uniikki mainitsi välispiikissään rakkaansa ja pyysi tämän lavalle.

- Kerroin, että Eevi on mun motivaattori, joka inspiroi mua paljon, kun hän on omistautunut tuolle treenimeiningille. Pyysin häntä lavalle, niin hän oli ihan pihalla. Meidän suhde alkoi kolme vuotta sitten Blockfesteilta, tämä on meille tärkeä festivaali. Siinä sitten polvistuin ja kysyin kysymyksen, kertoi Uniikki The Voicelle.

"Hän alkoi itkeä"

Mies oli saanut pidettyä aikeensa hyvin salassa.

- Ei tästä tiennyt kukaan muu kuin meikäläisen DJ. En ole kertonut kellekään, vaikka olisin halunnut, ettei kukaan olisi vahingossakaan vuotanut mitään. Hauskaa, onnistuin todella yllättämään neidin, nauroi tähti.

- Hän alkoi itkeä ja laittoi vaistomaisesti lasit päähän. Itselläni ääni murtui ja kyynel siinä vierähti. Itsellä jotenkin sumeni päässä, ei oikein muista koko tilanteesta. Oli hullu tilanne, mutta onneksi Eevi sanoi kyllä, niin siitä selvittiin kunnialla.

"Eevi on täydellinen mulle"

Jännittikö kosinta Blockfestien lavalla Uniikkia, eli Dan Tolppasta?

- Jännitti aivan helvetisti, että mikä vastaus sieltä tulee. Olin aika varma, että hän sanoo kyllä, mutta jos olisikin tullut kielteinen, niin olisi ollut aika huono fiilis vetää keikka loppuun.

Mikä on Uniikin mielestä paras asia hänen tulevassa vaimossaan?

- Hän on rehellinen ihminen ja se on asia, jota arvostan eniten ihmisessä. Eevi sanoo aina, mitä mieltä hän on. Hän on huolehtivainen ja rakastava. Täydellinen meikäläiselle. Ollaan puhuttu, että häät voisivat olla ensi kesän lopulla, vaikka ollaankin molemmat superkiireisiä duunien kanssa.

Katso taltiointi ihanasta tapahtumasta YleX:n Instagram-sivuilta täältä.

Kilpailut

Uusimmat