One Directionista tuttu laulaja haluaa perustaa rock-bändin

02.09.2015 16:30 - Senja Rapila

Britannian X-Factor ohjelman kautta syntynyt poikabändi One Direction on ilmoittanut aiemmin tänä kesänä ottavansa vuoden 2016 alusta taukoa musiikkiuraltaan. Nyt yhtyeen jäsenillä onkin omia suunnitelmia tulevaisuuden varalle.

One Direction -yhtye on ehtinyt valloittaa maailmaa jo viiden vuoden ajan, vaikka sen jäsenet ovatkin vasta nuoria miehiä. Kun yhtye ilmoitti hiljattain jäävänsä tauolle, alkoivat jäsenten uudet kuviot kiinnostaa monia.

Brittilehti Heat kertoo nyt, että yksi yhtyeen jäsenistä, Niall Horan, harkitsee uuden, enemmän rock-vivahteisen bändin perustamista.

- Niall ei ole koskaan halunnut laulaa yksin, mutta hän haluaisi kuitenkin kokeilla enemmän rock-vivahteisempaa tyyliä, lähipiiristä kerrotaan.

- Hän puhuu uuden bändin perustamisesta Irlantilaisystäviensä kanssa ja haluaa aloittaa pienillä keikoilla. He ovat jo tehneet muutamia kappaleita yhdessä.

Myös muiden yhtyeen jäsenten tulevaisuus puhuttaa. Etenkin Harry Stylesin siirtyminen elokuva-alalle kiinnostaa.

- Harry uskoi One Directionin tulevaisuuteen, joten hän on hylännyt monia tarjouksia. Vaikka häneltä on jäänyt paljon tarjouksia välistä, niitä tulee jatkuvasti lisää. Kun hän kävi aiemmin tänä vuonna koekuvauksissa, ne eivät menneet ihan putkeen. Harry ottaa kuitenkin jatkuvasti näyttelytunteja kehittyäkseen.

Kun Louis Tomlinson sekä hänen tyttöystävänsä Briana Jungwirth keskittyvät tulevaan perheenlisäykseensä ensi vuoden puolella, myös yhtyeen puhemiehenä tunnettu Liam Payne on suunnitellut omaan musiikkiin keskittymistä.

- Liam on kertonut haluavansa soolokappaleen ulos jo ensi vuoden puolella, hän menee studioon heti kiertueen päätyttyä. Hän ei ole välttämättä julkkistyyppiä kuten Harry, mutta hänellä on todella hyvät yhteydet musiikkibisnekseen ja hänelle tarjotaan jatkuvasti hyviä kappaleita.


Lue myös: Justin Bieberistä on kasvanut kuuma komistus - nähdään tuoreella musiikkivideolla hyvin vähissä vaatteissa

Lähde: 3News

Kilpailut

Uusimmat