Kuva: AOP

Martinalla, 28, on jo valtavat silikonit - haluaa silti myös peppuimplantit - katso

19.06.2017 21:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Plastiikkakirurgit ihmettelevät, miten nainen pysyy edes pystyssä rintojensa kanssa.

Saksalanen Martina nousi otsikoihin aikaisemmin tänä vuonna otettuaan rusketusruiskeita, joiden ansiosta hänen ihonsa oli muuttunut todella tumman ruskeaksi. Martina perusteli haluavansa näyttää mahdollisimman erikoiselta ja ruskettuneelta, ja kertoi, että hänen miehensä myös tukee hänen tavoitettaan. Hän myös kertoi, ettei omasta mielestään voi olla liian ruskea, vaikka ruskettuisi entisestään. 

Martina nousi otsikoihin aiemmin tänä vuonna rusketusruiskeaddiktionsa takia. (kuva: AOP)

Rusketusruiskeiden lisäksi Martinan ulkonäköä on muokattu muutoinkin. Naisella on muun muassa Euroopan isoimmat silikonit. 

Entinen lentoemäntä itse rakastaa muovista ulkonäköään, mutta vaaratonta sen ylläpitäminen ei ole. Plastiikkakirurgi Terry Dubrow ja hänen kollegansa Botched-sarjasta ovat suorastaan järkyttyneitä naisen rinnat nähdessään. 

- Miten hän pystyy edes kävelemään kaatumatta? miehet pohtivat. 

Martina paljastaa, että hänen rintakudostaan venytetään jatkuvasti pistoksin. Dubrow tyrmää tavan. 

- Lyhytaikaisesti se on vaaratonta, mutta pitkässä juoksussa se aiheuttaa riskin molempien rintojen menettämiselle, Dubrow toteaa. 

Kirurgien yllätykseksi Martina ei halua eroon rinnoistaan - oikeastaan päinvastoin. Rintojensa lisäksi Martina nimittäin haluaa itselleen myös kunnon peppuimplantit. Katso video Martinan ja kirurgien kohtaamisesta alta. 

Lue myös: Cheyenne Järvisen rintakohu jatkuu - nyt puhuu Tiina Jylhä

Lue myös: Mies käytti tonneja saadakseen täydellisen takapuolen - hurja muutos!

Kilpailut

Uusimmat