Pelicans-valmentajan tytär on upea bikinikaunotar - katso rantakuvat

20.06.2012 18:45 - Mikko Räsänen

Lahden Pelicansin jääkiekkojoukkuetta valmentavan Kai Suikkasen tytär on tyrmäävän kaunis fitness-malli.  

Viime viikolla Miamissa järjestetyn Bikini Universe -fitnessmallikilpailun tulosluettelossa sijalla seitsemän lukee nimi Netta Suikkanen. 24-vuotiaan suomalaiskaunottaren nimi ei varmasti ole useimmille tuttu, mutta kun mainitaan, että hänen isänsä on jääkiekkovalmentaja Kai Suikkanen, alkaa useimmilla jo kellot soida.

Pitkän pelaajauran tehnyt Kai Suikkanen nousi yhdeksi Suomen kuumimmista valmentajanimistä, kun hän johdatti TPS:n Suomen mestariksi keväällä 2010. Menestys sai jatkoa tänä keväänä, kun hän johdatti Pelicansin SM-hopealle.

24-vuotias Netta ei vielä tuonut perheen mitalikokoelmaan täydennystä, mutta seitsemäs sija kansainvälisessä Bikini Universe -fitness-kilpailussa on kova suoritus erityisesti siksi, että kyseessä oli Netan ensimmäinen kilpailu.

- Ensimmäisiltä kisoilta ei oikein tiennyt mitä odottaa. Kisaviikonloppu oli hieno kokemus. Meillä oli mahtava tiimi ja kaikki menestyivät omissa sarjoissaan. Reissusta palataan entistä motivoituneempana, Miamista tavoitettu Netta kertoo.

Koska hän oli lähtenyt matkalle hakemaan ennen kaikkea kisakokemusta, tuli menestys positiivisena yllätyksenä.

- Olen todella tyytyväinen sijoitukseen. Taso pitkien sarjassa oli kova. Pääsy finaaliin ja seitsemäs sija ylitti odotukset. Tiimikaverini Satu Ilola sijoittui hienosti kuudenneksi samassa sarjassa.

Erityiskiitokset Netta lähettä Miamin kilpailujen Fitness-sarjassa kolmanneksi sijoittuneelle Else Lautalalle, joka on auttanut neuvoillaan Nettaa uran alkuun.

Fitnessin pariin siirtyminen oli helppoa, sillä Netta kertoo urheilleensa monipuolisesti jo lapsesta lähtien.

- Saliharjoittelusta innostuin kunnolla pari vuotta sitten. Päätös kisoihin lähdöstä tehtiin viime syksynä, vuodenvaihteen jälkeen alkoi kovempi treenaaminen ja valmistautuminen kisoihin.

Vaikka Netan lajivalinta on aika kaukana hänen isänsä leipälajin, kertoo Netta saaneensa isältään hyvät eväät myös fitness-uralle.

- Olen läheltä nähnyt, että kova työnteko on se, millä pärjätään. Jos jotain tehdään, niin se tehdään täysillä.

Hiukset: Teemu Hirvimäki
Meikki: Kristiina Peltonen

Kilpailut

Uusimmat