Kuva: Dead by Daylight / YouTube

Suositussa Dead By Daylight -pelissä nähdään kauhuklassikkohahmo - "Hän tulee pelottamaan teitä"

19.02.2022 10:15 - Riia Frost

Dead by Daylight -pelin lisäosasta julkaistiin traileri, jossa hahmo esitellään.

Suosittuun Dead by Daylight -selviytymis- ja kauhupeliin saadaan uusi murhaajahahmo. Pelin uuden luvun julkaisutrailerissa paljastettiin uuden tappajahahmon olevan Ringu- ja Ring-elokuvissa kauhistuttanut Sadako. Hahmo tunnetaan kaivosta nousevana tummahiuksisena hahmona, joka tulee television läpi lunastamaan kuoleman seitsemän päivää sen jälkeen, kun henkilö on katsonut kirotun videon. Dead by Daylight -pelissä hahmoa tullaan kuitenkin kutsumaan nimellä The Onryō.

Lisäksi peliin saadaan uusi selviytyjähahmo Yoichi Asakawa, joka on yksi Sadakon kirouksen selviytyjistä. Yoichi nähtiin ensimmäisen kerran nuorena poikana alkuperäisessä japanilaisessa Ringu-elokuvassa vuonna 1998.

Dead by Daylight -pelin luova johtaja Dave Richard lupaakin faneille uudenlaista pelitunnelmaa Sadako Rising -lisäosan myötä.

- Sadako tuo psykologisen kauhun peliimme, mikä on hyvin erilaista faneillemme, jotka ovat enemmän tottuneet "viiltämistyyliseen" pelaamiseen. He voivat odottaa Sadakolta karmivaa ja yllättävää pelimekanismia, mitä ei löydä pelin muista murhaajahahmoista, Richard kertoo.

- Pelaajat varokoot, hän (Sadako) tulee pelottamaan teitä, Richard lupaa.

Dead by Daylight -pelin uudet hahmot Yoichi Asakawa (vas.) sekä Sadako (oik.). (kuva: Dead by Daylight / YouTube)

Moninpeli suosikkimurhaajillasi

Dead by Daylight on Behaviour Digital Inc. -yrityksen kehittämä moninpeli ja se on tarkoitettu maksimissaan pelattavaksi viidelle hengelle. Yksi pelaajista valitsee hahmokseen murhaajan ja loput pelaajista yrittävät paeta leiriltä, jossa tappaja heitä jahtaa. Mikäli murhaaja saa uhrattua kaikki hahmot, selviytyjät häviävät.

Dead by Daylight -peli koostuu useasta luvusta, josta Sadako Rising on uusin ja kahdeskymmeneskolmas. Kaikkia lukuja ei ole pakko ladata, vaan pelaaja voi täysin valita haluamansa lisäosat. Aikaisemmissa luvuissa on nähty muun muassa Halloween-elokuvista tuttu Michael Myers, Texasin moottorisahamurhaaja -elokuvien Leatherface-hahmo sekä Painajainen Elm Streetillä -elokuvan Freddy Krueger.

Jokaisella murhaajahahmolla on oma erikoiskykynsä, jota hän hyödyntää selviytyjiä metsästäessä. Toistaiseksi Sadakon erikoiskykyä ei olla vielä paljastettu.

Dead by Daylight: Sadako Rising -lisäosa julkaistaan 8. maaliskuuta.

Voit katsoa pelin uudesta lisäosasta julkaistun trailerin alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Resident Evil 4 -pelin HD-versio on viimeinkin saatavilla – tekijöinä kyllästyneet fanit

Lue myös: "Iskee kuin viidakkoveitsi zombien kalloon" - Arvostelussa: Dying Light 2: Stay Human (PC)

Lähteet: Dead by Daylight website, Nordic Ign, Youtube

Kilpailut

Uusimmat