Kuva: PlayStation / YouTube

Kiinnostaisiko nähdä kybermaailma kissan silmin? Stray-videopelistä julkaistiin ensimmäinen traileri

05.06.2022 12:15 - Riia Frost

Stray-videopelissä pelaaja kulkee kissana läpi rappeutuneen kyberkaupungin, joka kuhisee viruksia ja muita vaaroja.

BlueTwelve Studion ja Annapurna Interactiven tulevasta Stray-videopelistä julkaistiin 3. kesäkuuta ensimmäinen traileri. Seikkailupeli seuraa tarinaa kissasta, joka on eksynyt robottien ja koneiden kansoittamaan kaupunkiin, joka kuhisee viruksia. Kissan tavoitteena on palata oman perheensä luokse, mutta hän joutuu ratkaisemaan kaupungin ikivanhan mysteerin saavuttaakseen päämääränsä.

Kyseisessä pelissä pelaaja kulkee kissana läpi rappeutuneen kyberkaupungin ja sen neonvalaistujen kujien sekä saastuneen ympäristön. Lisäksi pelaaja joutuu välttelemään kaupungin lukuisia vaaroja, kuten vihamielisiä droneja. Stray kannustaa pelaajiaan olemaan salaperäisiä, ketteriä, leikkimielisiä ja joskus jopa ärsyttäviä kyberkaupungin asukkaille, jotta eksynyt kissa selviytyisi vaarallisista tilanteista.

Stray-videopelin trailerissa näytetään oranssivivahteinen kissa pieni reppu selässään kävelemässä muun muassa kujilla, metroasemilla sekä viemäreissä. Monia on kuitenkin kummastuttanut trailerissa se, että suurin osa roboteista vaikuttaa pelkäävän viattoman näköistä kissaa. Syytä tälle ei trailerissa paljasteta, mutta kissan muuttuvista silmistä voi päätellä, ettei kyseessä ole välttämättä mikään tavallinen maukuja.  

Stray julkaistaan PS5- ja PS4-pelikonsoleille 19. heinäkuuta. Odotetun videopelin trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Kouluopetusta Minecraft-videopelin avulla? Englannin pilottitestistä rohkaisevia tuloksia

Lue myös: Iso paha susi on tullut takaisin - odotetun suosikkipelin jatko-osan traileri julkaistiin

Lähteet: PC Gamer, Stray.game

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat