Kuva: AOP

Helena Ahti-Hallberg on ollut miehensä kanssa lähes 30 vuotta - kertoo nyt suhteensa salaisuuden

06.01.2020 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ahti-Hallberg kertoo myös liikunnan hyvistä puolista.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomarina toiminut tanssija Helena Ahti-Hallberg, 51, kertoi Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa juontaja Satu Kotoselle suhteestaan liikuntaan. Ahti-Hallberg on intohimoinen liikkuja ja liikunta-alan ammattilainen.

- Liikunta on minulle terveyttä. Se tuo hyvää oloa kokonaisvaltaisesti ja vaikuttaa vahvasti myös tuonne korvien väliin. Esimerkiksi tanssi on tutkitusti mielihyvän lähde, sillä sitä tehdään usein toisen ihmisen kanssa ja liikunnan ilo jaetaan siinä. Liikunta myös ennaltaehkäisee monia ikäviä sairauksia, kuten muistisairauksia.

Ahti-Hallberg on ollut puolisonsa Eric Hallbergin kanssa yhdessä lähes 30 vuotta. Ahti-Hallberg sanookin, että pitkä suhde vaatii sitoutumista ja neuvottelutaitoja.

- Se on sitä rakkautta. Meistä on edelleenkin ihanaa olla yhdessä ja yritämme järjestää aikaa siihen, että ehdimme tehdä yhdessä myös minun työjuttujani, sillä ne vievät elämästäni niin paljon aikaa.

- Suhde vaatii sitoutumista, vähän niin kuin tanssikin. Nuorena minulla oli urallani päämäärä eikä harha-askelia voinut ottaa. Samanlaista sitoutumista vaaditaan rakkauselämässäkin. Kaikille tulee niitä hyviä ja huonoja hetkiä, mutta niiden huonojen hetkien ei saa antaa latistaa. Parisuhde vaatii neuvottelutaitoja, jotka ovat meilläkin kehittyneet tässä vuosien varrella.

Yksi hetki ihan lähipäiviltä saa edelleenkin Ahti-Hallbergilla hymyn kasvoille.

- Mieheni oli soittamassa musiikkia yhdellä tanssikeikkallani. Näin siellä lavalla, kuinka mies katsoi minua ja oli selvästi ylpeä siitä, mitä teen. Nuo hetket ovat mahtavia, sillä niistä aistii sen toisen arvostuksen ja kunnioituksen. Oli ihanaa nähdä, miten mieheni ihasteli sitä, millainen olen tanssiopettajana.

Koko haastattelun pääset kuuntelemaan alta.

RadioPlay, Voice.Fi, Iskelmä ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: TTK-tuomari Helena Ahti-Hallberg paljastaa, kuka sai puhuttua hänet mukaan ohjelmaan

Lue myös: Helena Ahti-Hallberg teki suuren elämänmuutoksen - taustalla yksi suuri syy

Kilpailut

Uusimmat