Kuva: AOP

Helena Ahti-Hallberg teki suuren elämänmuutoksen - taustalla yksi suuri syy

29.11.2019 17:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Ahti-Hallberg nähdään tanssilattialla sunnuntaina nähtävässä Tanssii tähtien kanssa -finaalissa.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman finaali tanssitaan tulevana sunnuntaina. Siinä mielessä luvassa on erikoinen lähetys, että tanssilattialla nähdään myös sarjan tuomarit. Yksi heistä on Helena Ahti-Hallberg, 51, joka kertoo tehneensä myös suuren elämänmuutoksen. 

- Kesällä jo, kun kuulin tästä, tein sellaisen päätöksen, että teen syksyllä tällaisen pienen painonpudotuksen. En kuitenkaan tajunnutkaan, että miten hyvät terveysvaikutukset sillä on. Olin varma, ettei siitä tule mitään, koska dieetit on ikäviä, Ahti-Hallberg kertoo Iskelmän Satu Kotoselle.

- Ilman tätä haastetta, en olisi tähän ruvennut, joten onneksi sain tämän haasteen. Halusin toki päästä lähemmäs sitä painoa, joka mulla oli kilpailuaikoina, 30 vuotta sitten. 

Ahti-Hallberg kertoo huomanneensa positiivisia muutoksia kehossaan hyvinkin nopeasti. 

- Heti ensimmäisen viikon jälkeen, verenpaine oli pudonnut ja toisen viikon jälkeen jätin verenpainelääkkeet pois. Nykyään minun on helpompi liikkua ja haluan kyllä jatkaa elämää ilman niitä lääkkeitä. 

Vaikka elämäntapamuutos on tehty, ei Ahti-Hallberg suostu luopumaan ihan kaikesta. 

- En kuitenkaan ole herkuttelua ole valmis täysin jättämään. Herkuttelu on kiva, silloin tällöin sallittava asia edelleenkin. Yritän kuitenkin jatkaa eteenpäin näissä mitoissa, hän naurahtaa. 

Lue myös: TTK-finalistit paljastavat, mitä ohjelma on heille antanut - 'Alastomuus tuntui aluksi epävarmalta'

Kilpailut

Uusimmat