Kuva: Lauri Kujanpää

Jouni Hynynen ei pidä tuijottelusta - yksi tilanne hävettää edelleenkin

24.02.2020 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hynynen on naimisissa näyttelijä Mari Perankosken kanssa.

Maanalainen Armeija -projektin parissa puuhaava Kotiteollisuus-keulakuva Jouni Hynynen, 50, omisti aikoinaan massiivisen Hummer-auton. Mies kertoo Sadun Sunnuntaivieras -podcastissa juontaja Satu Kotoselle, että sai autollaan tahattomastikin huomiota.

- Mie onneksi pääsin eroon siitä autosta, sillä se oli riesa, Hynynen sanoo aluksi ja jatkaa:

- Minulla on tähän yksi hyvä tarina. Aikoinaan ajoin Lappeenrannan keskustassa reteesti sillä autolla ja tajusin, että ajoin penkkarirekan perässä. Pe*kele että hävetti, sillä katuhan oli täynnä ihmisiä katsomassa sitä penkkariautoa. Ihmisistä aisti sellaisen "tuossa se perhanan diiva nyt ajelee" -ajatuksen. Minua hävettää muutenkin liikkua Lappeenrannassa, kun ihmiset tuijottavat perään ja sitten käy noin, että ajaa ajatuksissaan Valtakatua pitkin Hummerilla kaikkien edessä.

Hynynen on naimisissa näyttelijä Mari Perankosken, 49, kanssa. Perankoski on Hynysen mukaan sopeutunut erinomaisesti Lappeerantaan.

- Varsinkin, jos olemme vaimoni kanssa liikenteessä, niin silloin sitä tuijottelua tulee. Mari on onneksi sopeutunut hyvin Lappeenrantaan ja osaa jutella ihmisille. Minä taas mietin, että älkää tuijottako. Tietenkin myös, kun miehet kattelee Marin peppua, niin en tykkää yhtään! Hynynen laukoo.

RadioPlay, Radio City, Voice.fi ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Jouni Hynysen soolomusiikki kelpaa myös äideille - "Levyllä seikkaileva ukko on kuin meikäläinen"

Lue myös: Jouni Hynynen muisteli vuosien takaisen bileillan seurauksia: Krapula vei Herra Ylpön maistraattiin

Kilpailut

Uusimmat