Kuva: Shutterstock

"Nyt on vähän isommat liekit kuin pitäisi" - suomalaiset muistelevat pieleen menneitä yllätyksiään

29.03.2021 17:15 - Emmi Moilanen / emmi.moilanen@bauermedia.fi

Kulju X Saarinen -podcastissa käydään tällä viikolla läpi kuulijatarinoita yllätyksistä, jotka ovat syystä tai toisesta menneet pieleen.

Yllätyksiä on kiva saada ja järjestää mutta aina kaikki ei mene alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti. Tämä käy ilmi Kulju X Saarinen -podcastin tuoreessa jaksossa, jossa Rosanna Kulju ja Niko Saarinen perkaavat kuulijoidensa kertomuksia syystä tai toisesta pieleen menneistä yllätyksistä.

Tuoreen jakson aikana käy ilmi, että erityisesti yllätysjuhlia on vaikea pitää salassa sosiaalisen median aikakaudella. Joskus myös romanttinen yllätys voi olla lähellä päätyä katastrofiin.

Unohtuneet kotiavaimet pelastivat kiusalliselta tilanteelta

”Päätin piristää minun ja silloisen poikaystäväni iltaa ja seksielämää hiukan. Hän oli poissa ja päätin pukea pitsihepeneet päälle, kiskaisin stay-upitkin jalkaan ja sytyttelin vähän kynttilöitä. Odottelin sohvalla viinin kanssa pakarat paljaana ja kynttilät palaen. Yhtäkkiä puhelin soi, mies soittaa ja kysyy, että me olemme kaverin kanssa tässä kerrostalon alhaalla, voinko tulla avaamaan alaoven, kun hänellä jäi avaimet kotiin. Pakarat paljaana paniikissa puhaltelin kynttilät sammuksiin, vedin korsetin päälle hupparin ja lökärit, en ole kyllä koskaan ollut niin onnellinen unohtuneista kotiavaimista. Vieläkin naurattaa ajatus, että siellä olisin istunut pikku hepeneissäni, kun he tulevat viettämään iltaa meille.

Toisen kerran olen yrittänyt hakea miestä pelkässä toppatakissa, että olen alasti siellä alla. Silloinkin heitin muutaman kaverin pimppi paljaana kotiin. Tästä oppineena, ihan vain harrastan seksiä pimeässä ja peiton alla.”

Yllätys paljastui somessa ennen aikojaan

”Olimme järjestämässä baby showereita rakkaalle ystävälleni ja olin luvannut tehdä sinne kakun. Kakusta tuli aivan upean näköinen ja hyvä, ja olin siitä niin ylpeä, että päätin ottaa snäppiin kuvan ja laittaa parille kaverille. Ystävä tulee hakemaan minua sinne juhliin ja sanoo, että äitiystäväni mies oli laittanut viestiä ja sanonut, että joku teistä pilasi nyt tämän homman, että äiti tietää juhlista. Olin, että mitä hittoa, miten? Sitten minulla välähti, olin laittanut kuvan siitä kakusta ja tekstinä ”baby showerit ystävälle tänään” myös tälle tulevalle äidille. Tätä minun ei anneta ikinä unohtaa, tämä lukee vauvan muistokirjassakin, että kummitäti paljasti baby showerit ennen aikojaan.”

Peitto roihahti tuleen

”Miesystävä halusi järjestää romanttisen illan ja oli tehnyt tuikkukynttilöistä käytävän, joka johdatti tyhjään makkariin. Makkari oli koristeltu myös kynttilöillä, ja kaiken keskellä oli peitto ja pullo viiniä, jota siemailtiin ja toisistamme nautiskeltiin. Siinä tohinassa huomaan silmäkulmasta, että nyt on vähän isommat liekit kuin ehkä pitäisi. No, peiton kulma tulessa ja pikku paniikissa kömmitään ylös, mies juoksuttaa peiton parvekkeelle, heittää parvekkeelta jo siinä kohtaa ilmiliekeissä olevan peiton alas, joka sammui onneksi omia vauhtejaan sinne lumihankeen. Ei muuta kuin ambulanssia tilaamaan ja mies paikattavaksi. Tuli muistoksi palovammat vatsaan, jalkoihin ja toiseen peukaloon ei ehkä ikinä enää tule sormenjälkeä. Mutta olipahan vain romanttinen yllätys.”

Voit kuunnella Kulju X Saarinen -podcastin tuoreen jakson täältä.

Lue myös: Pettämistarinat saavat Rosanna Kuljun ja Niko Saarisen pöyristymään: 'Maailmanhistorian hirvein'

Lue myös: Rosanna Kulju muistelee hetkeä, jolloin joutui poliisien pysäyttämäksi - reaktio yllätti virkavallan

Lue myös: Niko Saarinen ei halua enää provosoida tietoisesti: 'Nykyään on ihan okei, jos en herätä tunteita'

Voice.fi ja PodPlay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat