Kuva: AOP

Mikä on täydellinen keskustelunavaus Tinderissä? Seksipodcastin vetäjät kertovat

30.12.2021 17:15 - Iiro Myllymäki

Himocast-podcastissa Jenni Janakka ja Chike Ohanwe neuvovat, että avausviestissä kannattaa osoittaa lukeneensa toisen osapuolen profiiliteksti.

Himocast-podcastin neljännen kauden ensimmäisessä jaksossa käsitellään aloitteen tekemistä. Jenni Janakan ja uuden juontoparin Chike Ohanwen käsittelyssä on uusiin ihmisiin tutustumisen salat niin esimerkiksi juhlatilanteissa kuin Tinder-maailmassakin.

Millainen on täydellinen keskustelunavaus Tinderissä? Sekä Ohanwe että Janakka ovat sitä mieltä, että pelkkä ”moi” ei riitä. Sen sijaan perinteinen ”moi, miten menee” -kysymys jakaa kaksikon mielipiteet. Ohanwen mielestä ensimmäiseen viestiin pitää nähdä tuota enemmän vaivaa, mutta Janakka on toista mieltä.

- Olen itse tykännyt aloittaa tuolla lailla ”moi, miten menee” ja ”kuinka on mennyt päivä”. Kun en tunne tätä ihmistä, mielestäni on kiva kuulla häneltä jokin ote juuri siitä päivästä, Janakka sanoo.

Jenni Janakka ja Chike Ohanwe (kuva: Heidi Strengell)

Ohanwe puolestaan pitää tuollaista aloitteen tekemistä turhan geneerisenä. Hän nostaa esiin, että avausviestissä kannattaa viitata toisen profiilitekstiin jollain luovalla tavalla. Voi esimerkiksi kysellä jotain musiikkimausta, ja myös kuvista voi saada kimmokkeen kysyä esimerkiksi jonkin kuvan kuvauspaikasta.

Jenni Janakka ei lämpene sille, jos avausviesti on täysin ulkonäkökeskeinen.

- Jos joku aloittaa, että ”moi, sulla on kaunis hymy”, minähän suutun, Janakka sanoo ja saa Ohanwen nauramaan.

- Miksi suutut siitä? Ohanwe kysyy.

- Olen muutakin kuin kaunis hymyni, Janakka vastaa.

Molemmat podcastin vetäjät kertovat arvostavansa sitä, jos avausviestissä osoittaa lukeneensa toisen biotekstin.

Uuden kauden ensimmäisessä jaksossa pohditaan myös esimerkiksi iskurepliikkien käyttöä ja aloitteen tekemisen sukupuolijakaumaa. Pääset kuuntelemaan jakson Podplaysta tästä linkistä.

Lue myös: Himocast-podcastin vetäjät laittavat G-pistefaktat kuntoon: 'Sen etsiminen herättää turhia paineita'

Voice.fi ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat