Kuva: AOP / Atte Kajova

Heidi Sohlberg muistelee missiaikojaan - harmiton heitto nousi "sairaaksi" kohuksi

18.02.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Juontaja ja entinen Miss Suomi muistelee podcastissa, kuinka törkeästi hänen ja hänen isänsä välejä kommentoitiin aikoinaan.

Juontaja ja entinen Miss Suomi Heidi Sohlberg, 40, vieraili toimittaja Iriz Silanderin luotsaamassa Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastissa keskustelemassa perhe-elämästään ja tämän hetkisistä kuulumisistaan.

Uusioperhe-elämän lisäksi Sohlberg muistelee jaksossa, että mediamylläkkä hänen ympärillään 2000-luvun taitteessa oli ajoittain raskasta. Hänet kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2001, vain 19-vuotiaana.

Sohlberg sanoo, että erityisesti hänen ja hänen isänsä läheiset välit herättivät mediassa kummastusta.

- Toki kaikille oli siinä vaiheessa jo tullut selväksi, että olemme isäni kanssa läheisiä. Äitini oli kuollut rintasyöpään, joten isä oli se, joka meidät kasvatti, entinen Miss Suomi muistelee.

Sohlberg kertoo, että eräässä lehtihaastattelussa hänen isänsä oli kommentoinut Sohlbergin paksuja nilkkoja. Tästä sivuhuomiona heitetystä kommentista oli noussut kohu.

- Joku oli jopa ajatellut, että on insestinen ilmapiiri. Tilanne meni ihan sairaaksi, Sohlberg kertaa taannoisia tapahtumia.

Sohlberg ihmetteleekin jaksossa, miten harmittomasta heitosta saatiinkin aikaiseksi kohu, sillä kyseessä oli heille tyypillisestä huulenheitosta.

Hän myös muistelee, että vielä muutama vuosikymmen sitten ajateltiin, että mikäli isä kannustaa tytärtään kauneuskilpailuissa, on sen oltava jokseenkin sairasta.

Kohu jäi mieleen

Vaikka kohut laantuivat aikoinaan nopeasti, eikä moni enää muista kohuotsikoita, Sohlberg kertoo niiden jääneen omaan mieleen.

Kohun seurauksena Sohlberg suhtautui vuosia varovaisesti toimittajia kohtaan. Hän kertoo miettineensä kohu-uutisten jälkeen hyvin tarkkaan sanomisiaan.

Hän on kuitenkin oppinut vuosien varrella elämään julkisuudessa, eikä hänen tarvitse enää kertomansa mukaan varoa sanomisiaan.

- Olen tällainen. Jos en kelpaa tällaisena kuin olen, niin antaa olla, hän naurahtaa.

Voit kuunnella koko jakson alta tai Podplaystä.

Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Heidi Sohlbergin on väitetty "ratsastavan sairaudellaan" julkisuudessa - sanoo nyt suorat sanat

Lue myös: Heidi Sohlberg julkaisi koskettavan päivityksen syöpäsairaalasta - katso

Lue myös: Heidi Sohlberg julkaisi suloisen kuvan lapsistaan - somekansa: "On äiti saanut lettejä tehdä"

Kilpailut

Uusimmat