Kuva: Senja Rapila

Heidi Sohlberg julkaisi koskettavan päivityksen syöpäsairaalasta - katso

11.06.2019 14:45 - Senni Loikala

Heidi Sohlberg kertoi jo vuonna 2016 antamassaan haastattelussa, että on puhunut syöpätaistelusta muiden saman kokeneiden kanssa.

Vertaistuki on takuulla aivan korvaamatonta, kun syöpätaistelu on meneillään. Mielettömän upea ele, että Heidi tahtoo tukea muita saman kokeneita.

Radio Novaltakin tuttu juontaja Heidi Sohlberg, 38, päivitti maanantaina Instagram-tiliään kuvalla Syöpätautien klinikalta. Päivityksessä on yhteiskuva Sohlbergista ja syöpään sairastuneesta naisesta.

"Liian moni meistä kuulee ne kolme sanaa, joita et toivo kenenkään kuulevan...”Sinulla on syöpä”. Niin myös tämä upea ja vahva ihanuus joutuu kohtaamaan tämän paskan taudin. Paljon voimia ja haleja", Sohlberg kirjoittaa kuvatekstissä ja käyttää aihetunnistetta #fuckcancer.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Sohlberg on itse sairastanut rintasyövän. Hän sai syöpädiagnoosin kesällä 2016, mistä alkoi taistelu vakavaa sairautta vastaan. Syyskuussa 2016 Sohlberg antoi Voice.fi:lle haastattelun ja kertoi jo tuolloin jutelleensa muiden syövän kohdanneiden ihmisten kanssa.

- Tuntemattomat ottavat yhteyttä ja sanovat, että kiitos, että olen antanut kasvot tälle sairaudelle ja puhunut asioista ääneen. Se on kuulemma antanut paljon voimaa myös muiden syöpätaisteluihin, mikä on tuntunut ihanalta ja tärkeältä asialta, Sohlberg totesi tuolloin ja jatkoi:

- Se tekee myös omalle mielelleni hyvää. Eihän kukaan muu ymmärrä niin hyvin minua kuin ihminen, joka on itse kokenut saman.

Radio Nova, Iskelmä ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Heidi Sohlberg järjesti juhlat parantumisensa kunniaksi - yllätti lääkärit kauniilla eleellä

Lue myös: Heidi Sohlberg rintasyövästään: "Niin hirveältä kuin se kuulostaa, minun oli tarkoitus sairastua"

Lue myös: Ex-missi Heidi Sohlberg muistelee muutaman vuoden takaisia kisoja: Mentiin tyylikkyydestä kauas

Kilpailut

Uusimmat