Kuva: MTV3

Jenni Pääskysaari paljastaa hauskan tilanteen, kun häneltä kysyttiin "pitääkö olla huolissaan"

25.02.2022 08:15 - Iiro Myllymäki

Samannimisen paneeliohjelman vetäjä kertoo Radio Nostalgian haastattelussa kuulevansa kyseistä kysymystä useasti.

Jenni Pääskysaari, 46, luotsaa Pitääkö olla huolissaan -ohjelmassa paneelia, joka ottaa kantaa suomalaisten heille lähettämiin huolenaiheisiin. MTV3:n ohjelmasta esitetään jo 11. kautta.

Pääskysaari kertoo Radio Nostalgian Susanna Heikin haastattelussa, että häneltä kysytään todella usein ohjelman nimen kysymys ”pitääkö olla huolissaan”. Pääskysaari muistelee, missä tilanteessa hän viimeksi kuuli kysymyksen.

- Olin Helsingin Puu-Vallilassa kävelyllä. Pysähdyin risteykseen odottamaan ystävää, ja viereisen talon kolmannessa kerroksessa rouvalla oli ikkuna auki ja hän pesi ikkunaa. Hän katseli kadulle, huomasi minut ja huusi ”pitääkö olla huolissaan”, Pääskysaari sanoo.

Pääskysaarella oli tähän vastaus valmiina.

- Huusin, että jos et tipu sieltä, niin ei tarvitse olla.

Tähän Susanna Heikki toteaa, että ehkä tuossa tilanteessa voisikin jo olla huolissaan.

- Olin ehkä hieman huolissani, kun katsoin hänen touhuaan, mutta ei. Tuli aivan fantastisen puhtaat ikkunat, ja hän käytti samaa kikkaa kuin minä. Kun sanomalehtipaperilla vetelee ne viimeiset, niin tulee kiiltävä pinta, Pääskysaari kertoo.

Pitääkö olla huolissaan -ohjelman vakiopanelisteina nähdään Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Pääskysaari vakuuttaa, että kaikki ohjelmassa kuultavat huolenaiheet ovat oikeasti katsojien heille lähettämiä eikä käsikirjoitustiimin tuotoksia.

- Me panelistit suhtaudumme niihin suurella lämmöllä ja kunnioituksella. Se on meille tekijöille kuin humaani kansanradio.

(kuva: MTV3)

Jenni Pääskysaaren koko haastattelun voit kuunnella Radio Nostalgian vieraat -podcastista Podplaysta tästä linkistä. Haastattelussa Pääskysaari kertoo muun muassa, mikä huolenaihe hänelle on jäänyt ohjelmasta mieleen.

Meneillään oleva kausi on Kari Hotakaisen viimeinen. Ohjelmaa esitetään MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 21.

Lue myös: Jenni Pääskysaari pelkää toisinaan unohtuvansa - "Olenko olemassa, jos en ole siellä?"

Lue myös: Jenni Pääskysaari ei enää hukuta itseään töihin: "Osaan nykyään pitää omista rajoistani kiinni"

Voice.fi, Radio Nostalgia, Radio Nova, Iskelmä ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat