Kuva: Riia Frost

Inka Kallén kertoo totuuden Odotus-elokuvan seksikohtauksista - yhtä asiaa ei kuitenkaan voi näytellä

21.04.2022 17:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Elokuvan seksikohtaukset ovat herättäneet huomiota.

Näyttelijä Inka Kallén, 40, vierailee Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastin tuoreessa jaksossa. Hän näyttelee pääosaa Aku Louhimiehen, 53, ohjaamassa Odotus-elokuvassa.

Kallén kertoo elokuvan olevan hänen uransa tähän asti suurin projekti, sillä elokuva on saanut alkunsa näyttelijän omasta aloitteesta. Hän kertoo käsikirjoittaneensa elokuvan sekä työskennelleen tiiviisti yhteistyössä Louhimiehen kanssa. Kallén on ollut myös mukana kehittämässä yhteisön työskentelytapoja. Odotus käsittelee uskottomuutta ja naisen seksuaalisuutta. Elokuvassa nähdäänkin useita seksikohtauksia, joka on nostettu toistuvasti esiin elokuvasta puhuttaessa.

Kallén kertookin saaneensa palautetta elokuvan seksikohtauksista. Vaikka niitä on runsaasti, eivät ne ole olleet kaikille katsojille tärkeitä. Hän kertoo eräiden katsojien kertoneen hänelle, että naisen seksuaalisuuden rehellinen käsittely oli ollut katsojien mielestä vaikuttavaa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kallén kertoo jaksossa toimittaja Iriz Silanderille, 40, kuinka intiimikohtaukset toteutetaan, jotta ne pysyvät turvallisena jokaiselle kohtauksen osapuolelle.

- Kohtaukset ovat hyvin tarkoin harjoiteltuja ja suunniteltuja, Kallén toteaa.

Näyttelijän mukaan kohtaukset olisi ollut mahdollista toteuttaa myös esimerkiksi digitaalisesti, jolloin näyttelijät eivät olisi olleet lainkaan samassa tilassa. Hän kuitenkin paljastaa, ettei elokuvan seksikohtauksissa oikeasti harrasteta seksiä, vaan kyse on simulaatiosta.

Kallénin mukaan on kuitenkin yksi asia, joka näyttelijöiden on kuitenkin tehtävä oikeasti.

Nimittäin suuteleminen. Näyttelijän mukaan suudelman esittäminen on todella vaikeaa, joten se näyttelijöiden on todella tehtävä.

Voit kuunnella koko jakson alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Inka Kallén halusi Aku Louhimiehen ohjaajakseen syytekohuista huolimatta: 'Eivät vaikuttaneet suhtautumiseeni'

Lue myös: Aku Louhimies kommentoi vanhoja syytöskohuja: "Toivon, ettei kenellekään muulle käy samalla tavalla"

Lue myös: Arvostelu: Ohjaaja Aku Louhimiehen uutuuselokuva Odotus saa katsojan kysymään: mitä helvettiä?

Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Uusimmat