Kuva: Laura Kiuru

Vilma Karjalainen paljastaa, mikä on suhteen tila ex-Juuson kanssa - "En koe itseäni täysin sinkuksi"

27.05.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Vilma Karjalaisen parisuhdetta on seurattu niin tosi-tv-sarjoissa kuin mediassa vuosien ajan. Hän päätyi viime syksynä eroon puolisonsa kanssa, mutta mikä on suhteen tila nyt?

Mamma Mia -podcastin toinen tuotantokausi käynnistyy tänään perjantaina. Tosi-televisiosarjoista tunnetut Henna Kalinainen, 32, ja Vilma Karjalainen, 28, vastaavat kauden avausjaksossa kuulijoiden lähettämiin kysymyksiin.

Temptation Island -tosi-tv-sarjasta tunnetun Karjalaisen entinen puoliso, Juuso Lehmusvyöry, tunnetaan niin ikään samasta sarjasta. Entisen pariskunnan elämää onkin seurattu taannoin mediassa ja viime syksynä pariskunnan suhde päättyi eroon.

Entisellä pariskunnalla on yhteinen ja lapsi ja pian syntyy toinen. Karjalainen onkin kertonut uuden tulokkaan saaneen alkunsa pariskunnan eron jälkeen.

Kuulijoita onkin kiinnostanut, että millaisessa jamassa Karjalaisen ja Lehmusvyöryn suhde on tällä hetkellä? Onko pariskunta palannut yhteen?

- Kerro nyt, mikä helvetti teidän tilanne oikein on, Kalinainen täräyttää jaksossa juontajaparilleen.

- Harrastatteko seksiä? Entä asutteko yhdessä, Kalinainen jatkaa summaten kuulijoilta tulleita kysymyksiä.

Hetken kiemurtelun jälkeen Karjalainen avaa entisen pariskunnan tilannetta.

- Asumme periaatteessa yhdessä. Juusolla on oma asunto Vantaalla, mutta hän on koko ajan luonani, Karjalainen paljastaa.

- Ensinnäkin olen siinä kunnossa, etten varmaan jaksaisi päivääkään ilman Juuson apua, Karjalainen toteaa jatkaen, että hän on synnyttämässä pian, joten loppuraskauden aikana apu on tullut tarpeeseen.

- Tässä kun olemme saman katon alla asuneet, niin pakko se on myöntää, että ne vanhat tunteet ehkä sieltä vähän puskevat esille. Kyllä sitä on pari kertaa ehkä jotain puuhailtu, hän jatkaa valottaen kaksikon seksielämää.

(kuva: Laura Kiuru)

Lopulta Karjalainen kertoo, mitä ajattelee kaksikon parisuhteesta tällä hetkellä.

- En määrittelisi meidän suhdetta kuitenkaan vielä, tai sanoisi, että nyt olemme parisuhteessa tai kihloissa. Mitään päätöksiä ei ole tehty. Tiedätkö, kun Facebookissa on parisuhdestatuksissa se vaihtoehto 'määrittelemätön', niin minulla on varmaan sellainen tilanne, Karjalainen kertoo.

- En osaa vastata siihen, mutta en koe itseäni täysin sinkuksi, hän paljastaa.

Karjalaisen ja Lehmusvyöryn toisen yhteisen lapsen on määrä syntyä kesäkuussa.

Jaksossa Kalinainen ja Karjalainen vastaavat myös muihin kuulijoiden lähettämiin kysymyksiin. Mitä mieltä Kalinainen on entisen puolisonsa vaginahierojan ammatista? Entä miksei Karjalainen kertonut podcastin viime tuotantokaudella painonpudotusta käsitelleessä jaksossa käyneensä rasvaimussa?

Voit kuunnella koko jakson alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Temptation Island -tosi-tv:stä tuttu Vilma Karjalainen odottaa toista lastaan - raskaus oli sokki

Lue myös: Tosi-tv-tähti peilaili intiimialueitaan synnytyksen jälkeen - "Se oli kuin onnettomuuden jäljiltä!"

Lue myös: Tosi-tv-tähti harrasti vahingossa seksiä ystävänsä puolison kanssa - asia valkeni seuraavana aamuna

Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat