Kuva: Laura Kiuru

Henna Kalinainen osti asunnon puolisonsa kanssa - 'En koskaan kuvitellut omistavani asuntoa'

15.07.2022 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti ei vielä joitakin vuosia sitten osannut kuvitella asuvansa omistusasunnossa. Uusi puoliso sai hänet kuitenkin ajattelemaan toisin.

Mamma Mia -podcastin tuoreessa jaksossa paukkuvat kuohuviinipullot, kun tosi-tv-tähdet Henna Kalinainen ja Vilma Karjalainen juhlistavat Kalinaisen asuntokauppoja. Kalinainen kertoo jaksossa olevansa puolisonsa kanssa uuden asunnon omistaja.

- Rehellisesti sanottuna en koskaan ajatellut omistavani yhtäkään asuntoa tai mitään muutakaan, Kalinainen toteaa jaksossa.

Tosi-tv-tähti kertoo jaksossa puolisonsa Jarkon saaneen Kalinaisen ajattelemaan asiaa uudestaan. Omistusasunnossa kuitenkin kerryttää itselleen pääomaa asuntolainaa lyhentäessä.

- Olen aina asunut vuokralla, tai ilmaiseksi tai puoli-ilmaiseksi poikaystävän luona, Kalinainen muistelee.

Karjalainen yhtyy keskusteluun toteamalla laskeneensa juuri, että hän maksaa vuoden aikana vuokraa yli 17 000 euroa.

- Jos miettii, niin se tekee viidessä vuodessa 85 000! Karjalainen parahtaa.

- Mieti, maksan jollekin toiselle noin paljon, Karjalainen jatkaa asumiskustannustensa pohdintaa.

kalinainen kertoo, että asuntokaupoista huolimatta hänellä on edelleen ulosottovelkaa, jota hän lyhentää säännöllisesti. Tosi-tv-tähden mukaan uusi asunto onkin toistaiseksi hänen puolisonsa nimissä, mutta kun Kalinainen on saanut velkansa maksettua, aikoo hän ostaa oman osuutensa yhteisestä asunnosta itselleen.

Asumiskustannukset pariskunta jakaa. Tosi-tv-tähden mukaan pariskunta on maksanut puoliksi niin remonttikustannukset, varainsiirtoverot kuin muutkin asuntokaupoista johtuneet kustannukset.

- Minä hoidan asuntolainan lyhennykset ja yhtiövastikkeet, Jarkko hoitaa vakuutukset, ruoat ja kaikki muut, Kalinainen paljastaa perheen talousasioista.

Kalinainen kertoi aiemmin tähtäävänsä korkeakouluopintoihin. Hän suoritti hiljattain merkonomiopintonsa loppuun ja tosi-tv-tähti opiskelee tällä hetkellä avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Voit kuunnella koko jakson alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Henna Kalinainen tähtää korkeakoulututkintoon - "Haluan varmistaa, että minulla on muutakin kuin viihdealan ammatti"

Lue myös: Henna Kalinainen hankki silikonirinnat, vaikka tiesi, ettei pystyisi maksamaan velkaa takaisin

Lue myös: Haasteet puolison löytymisessä nostavat katkeruuden pintaan - "Miehet ovat vain p*llun perässä"

Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat