Kuva: AOP/ Petri Saarelainen

JVG:n uudella albumilla kuuluu koettu matka - "Välillä on ollut rankkaa"

08.10.2022 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

JVG:n uusi Mun tapa pelata -albumi rikkoi välittömästi platinarajan, sillä sitä on striimattu jo yli 24 miljoonaa kertaa.

JVG julkaisi perjantaina seitsemännen albuminsa, Mun Tapa Pelata. Kaksikko kävi radiokanava SuomiRäpin Aleksi Korpijaakon kanssa albumin läpi biisi biisiltä.

- Tosiaan, tämä on jo seitsemäs levy. Onhan siinä välissä tullut esimerkiksi irtobiisejä ja ep, mutta alkaa katalogi olemaan kunnossa, VilleGalle sanoo.

- Biisejä on varmaan yhteensä jo yli 100, Jare jatkaa.

Korpijaakko sanoo, että albumilla kuuluu vivahteita JVG:n vanhemmasta tuotannosta.

- Olemme aina olleet hyvin avoimia musiikille ja kun on seurannut suomalaisen räpin nykyistä hyvää vointia, niin tajusimme, että kyllä mekin vielä osaamme sitä tehdä, VilleGalle sanoo.

Albumin aloittaa kappale Laiffii, joka kertoo duon urasta.

- Se kuvastaa koko tätä matkaa. Välillä on ollut rankkaa, mutta kyllä tämä kannattaa. Se oli vika biisi, joka levylle tehtiin, Jare pohtii.

- Koko levyn teema on ollut vähän samanlainen. Kun kesän jälkeen pääsimme keikoilta, niin päätimme, että nyt levy laitetaan kasaan, VilleGalle jatkaa.

Warner Musicin tiedotteen mukaan JVG:n Mun tapa pelata rikkoi välittömästi platinarajan, sillä sitä on striimattu jo yli 24 miljoonaa kertaa. Levyltä löytävät muun muassa hiteiksi muodostuneet Vamos- ja Amatimies-kappaleet.

Voit kuunnella JVG:n kommentit jokaisesta uuden levyn kappaleesta alta tai suoraan Podplaysta.

Voice.fi, SuomiRäp ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Jare Brand on usein sivummalla, kun Ville Galle imee valokeilan: "Joku muu olisi voinut olla kateellinen"

Kilpailut

Uusimmat