Kuva: AOP/ Petri Saarelainen

Jare Brand on usein sivummalla, kun Ville Galle imee valokeilan: "Joku muu olisi voinut olla kateellinen"

11.04.2022 16:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

JVG-elokuva sai vasta ensi-iltansa.

JVG:n tarinan kertova Vuodet ollu tuulisii -elokuva sai ensi-iltansa maaliskuussa ja valottaa yhtyeen matkaa aivan alkumetreistään lähtien. Silti monien mielestä pimentoon tuntuu yhä jäävän, kuka oikein on yhtyeen toinen jäsen Jare Brand. Aki Linnanahde Talk Show:ssa vieraillut Brand kertoo, mitä ajattelee siitä, että häntä pidetään jonkinlaisena mysteerinä, joka ei elokuvan myötä vieläkään auennut.

- Ei se loukkaa mua. En mä sitä noin kelaa, että jes, tämä ei auennut. Ehkä se on enemmän, että jotain tiettyä juttua en halua liikaa tuoda esiin, mutta en koe, että yrittäisin väkisin olla mysteeri, Brand pohtii podcastissa.

Brand toteaa, että hänen yhtyetoverilleen Ville Gallelle valokeilassa paistattelu on luontevampaa ja automaattisempaa.

- Ville sitten on taas tosi energinen ja näkyvä tyyppi. Ei sillä, että olisin pystynyt jäämään sinne taakse, mutta myös kuinka erilaisia me ollaan. Ville ehkä imee enemmän sen valokeilan automaattisesti, Brand kuvailee.

Brand ei kuitenkaan ole tuntenut minkäänlaista katkeruutta siitä, että toinen saisi olla enemmän esillä. Päinvastoin, hän on kokenut sen myös helpottavana.

- Onhan se ollut mulle varmasti tosi paljon helpompaa kuin Villelle. On se ollut Villelle kuitenkin isompi taakka. Pyhimyskin sanoo leffassa, että joku muu olisi voinut olla kateellinen Villelle, että miksi mä en saanut tota spotlightia. Kyllä mä koen, että enemmän olen velkaa Villelle siitä kuin, että olisin jotenkin katkera, Brand pohtii.

Brand ei kuitenkaan määrittele itseään introvertiksi, joskin hän ymmärtää, miksi joillekin varautuneisuus näyttäytyy ylimielisyytenä.

- Olen varmasti introvertimpi kuin Ville. Kyllä mä koen, että olen sosiaalinen kuitenkin. Kyllä välillä kuulee, että jotkut on sillä lailla, että Jare on vähän nihkeä äijä. Joku kokee sen ehkä ylimielisyytenä. En tiedä, lämpenenkö sitten hitaasti tai olenko varovaisempi, että keitä päästän lähemmäs. Ymmärrän, että joillekkin se saattaa tuntua välinpitämättömyydeltä, Brand miettii.

Podcastin kyseisen jakson voit katsoa alta tai kuunnella audioversiona Podplaysta.

Lue myös: JVG-elokuva sai huiman määrän katsojia ja nousi tilastoissa kärkisijoille - edellä vain yksi leffa

Lue myös: JVG kertoo päihteiden roolista musiikkiurallaan: ”Se on jännä ilmiö tällä meidän alalla”

Kilpailut

Uusimmat