Kuva: Janita Mutanen

Sauli Koskinen ja Sergey Hilman paljastavat, miksi lähtivät mukaan tosi-tv-ohjelmiin

15.10.2022 07:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähdet pureutuvat tulevassa podcast-sarjassaan mihinkäs muuhunkaan kuin reality-sarjoihin.

Hyviä uutisia tosi-tv:n ystäville.

Tosi-tv-tähdet Sauli Koskinen, 37, ja Sergey Hilman, 28, ovat päättäneet yhdistää intohimonsa, kokemuksensa ja kontaktinsa. Kaksikon yhteistyön seurauksena päivänvalon näkee tänään lauantaina 15. lokakuuta The Real Guys -podcast.

Koskinen on kokenut tosi-tv-tähti, joka nousi julkisuuteen vuosituhannen ensimmäisellä vuosikymmenellä osallistuttuaan Big Brother -ohjelmaan ja voitettuaan koko kilpailun. Tämän jälkeen Koskinen onkin nähty osallistujana useissa eri tosi-tv-formaateissa. Hän on osallistunut muun muassa Dancing on Ice- sekä Erikoisjoukot -ohjelmiin.

Hilman on puolestaan esiintynyt Marko Björs ja rakkauden seikkailu -rakkausrealityssa. Hilman paljastaa kuitenkin Voice.fi:n haastattelussa, että pian hänet tullaan näkemään vielä ainakin kahdessa muussa tosi-tv-ohjelmassa.

Voit kuunnella koko haastattelun alta sekä Podplaysta.

Koskinen kertoo lähteneensä itse aikoinaan Big Brotheriin mukaan, sillä ohjelman konsepti kiehtoi miestä.

- Se oli viehätys siihen formaattiin. Sen jälkeen on tullut kyselyitä yhteen jos toiseenkin ohjelmaan, Koskinen toteaa.

- Joistakin olen kieltäytynyt ja ne, jotka ovat tuntuneet hyviltä, niin niihin olen lähtenyt, tosi-tv-tähti jatkaa.

Hilman paljastaa haastattelussa vältelleensä tosi-tv-ohjelmiin osallistumista, vaikka hänen ystävänsä ovatkin hänen mukaansa kannustaneet miestä osallistumaan realityihin.

- Ystäväni ovat sanoneet, että minun pitäisi mennä, sillä suustani tulee koko ajan juttua, Hilman toteaa.

- Pahin pelkoni on ollut, että ajautuisin johonkin rakkausrealityyn, Hilman muistelee.

Lopulta Hilmanin pahin pelko toteutuikin, kun hän osallistui keväällä 2022 esitettyyn Marco Björs ja rakkauden seikkailu -ohjelmaan, jossa kilparatsastajana tunnettu Marko Björs etsi itselleen rakkautta.

Hilman kertoo haastattelussa vältelleensä julkisuutta, sillä on seurannut sivusta, millaista kohtelua hänen julkisuudesta tunnetut ystävät ovat saaneet osakseen.

- On koko ajan pelko, että onko ensi vuonna töitä. Saa jatkuvasti kritiikkiä, aiheellista ja aiheetonta, tosi-tv-tähti ja podcastaaja luettelee julkisuuden varjopuolia.

Lopulta kuitenkin kutsu rakkausrealityyn tuli sopivaan hetkeen. Hilman oli juuri menettänyt työnsä, joten hänellä oli mahdollisuus lähteä mukaan kokeilemaan tosi-tv:tä, ja sille tielle hän on toistaiseksi jäänyt.

(kuva: Janita Mutanen)

The Real Guys -podcastissa pureudutaan Täydelliset naiset -realityyn

The Real Guys -podcastissa tosi-tv-konkarit puhuvat tosi-tv-ohjelmista. Pääosassa sarjassa on Täydelliset naiset -tosi-tv-konsepti, sillä parivaljakolla on pitkä historia sarjan parissa.

Täydelliset naiset -formaatissa seurataan rikkaiden kotirouvien elämää maailman eri kaupungeissa. Täydellisiä naisia seurataan niin Beverly Hillsissä, Salt Lake Cityssa, New Yorkissa kuin Dubaissakin.

Varakkaat kotirouvat ovat vieraantuneet tavallisen tallaajan arjesta, joten sarja tarjoaa viihdettä ja käänteitä laidasta laitaan.

Yksi viime aikoina sarjassa puhuttaneista tapauksista on muun muassa kotirouva Erika Jaynen tapaus. Jaynen puoliso Thomas Girardi on parhaillaan syytettynä massiivisista talousrikoksista. Median lisäksi tapahtuman käänteitä on seurattu Beverly Hillsin Täydelliset naiset -sarjassa. Joten aihetta tullaan käsittelemään myös Koskisen ja Hilmanin podcastissa.

- Tykkään tästä vertauksesta, jonka joskus kuulin: Täydelliset naiset on tavallaan kuin urheilulaji, Hilman toteaa.

Hilmanin mukaan formaatin lukuisat variaatiot tuovat loputtomasti vaihtelua niin sarjan tapahtumiin kuin sarjassa esiintyviin henkilöihin.

- Se on kuin katsoisi lätkää, tosi-tv-tähti summaa.

Kuuntele podcast alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Sauli Koskinen kertoo, mikä suomalaisissa ja amerikkalaisissa ärsyttää eniten

Lue myös: Sergey Hilman teki tosi-tv-ohjelmassa päätöksen, joka sai kuvaajatkin itkemään - "Elämäni pelottavin hetki"

Lue myös: Sini Sabotage ja Sergey Hilman raottavat yksityisyyttään podcastissaan: "Tämä on paras väylä sille"

Voice.fi, Radio Nova ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat