Kuva: Fotolia

Tulinen rakastaja vai kiltti alistuja? Horoskooppisi paljastaa, mihin miehet sinussa rakastuvat

23.05.2016 18:45 - Tarja Vilén

Horoskooppimerkki kertoo, mitkä piirteet sinussa ihastuttavat ja vetävät miehiä puoleensa kärpäspaperin lailla.

Horoskooppi saattaa paljastaa ihmisestä yllättäviä asioita, kuten sen mihin ominaisuuksiin muut sinulla ihastuvat ja jopa rakastuvat. Katso alta, osuuko luonnehdinta sinuun ja lue myös vinkit, minkälaisia miehiä sinun kannattaa varoa.

Oinas 21.3.-19.4.

Sinussa miehiä kiehtoo huolehtivaisuutesi, luotettavuus ja tunnollisuus. Miehet usein näkevät sinussa mahdollisuuden pitkään parisuhteeseen ja perheen perustamiseen. Ikävä kyllä toisinaan he vaativat sinulta liikaa aikaa ja vievät energiaa enemmän kuin mihin olet itse valmis.


Härkä 20.4.-20.5.

Intohimoisuus, vahvat mielipiteet ja jopa jääräpäisyytesi kiehtovat monia miehiä ja saa heidät tulisesti rakastumaan. Vahvat miehet haluavat vierelleen sinun kaltaisen itsenäisen naisen. Kahden itsenäisen jääräpään liitto saattaa kuitenkin johtaa suuriin konflikteihin.


Kaksonen 21.5.-20.6.

Olet valmis ottamaan elämässäsi suuriakin riskejä ja heittäydyt uusiin haasteisiin helposti. Tämä piirre saa miehen kuin miehen juoksemaan perässäsi ja piirittämään sinua pakkomielteisesti. Elämä kanssasi ei käy tylsäksi ja moni mies hakeekin suhteesta sinuun piristystä ja energiaa omaan elämäänsä.


Rapu 21.6.-22.7.

Tunnet vahvasti niin ilot kuin surutkin ja olet empaattinen kumppani. Nämä piirteesi vetävät villin biletysvaiheen ohittaneita miehiä puoleensa. Nautit rauhallisista koti-illoista ja yhteisistä illanvietoista ystävien kanssa. Miehet saavat sinulta todellista kumppanuutta ja ymmärrystä, johon on helppo rakastua. Varo kuitenkin ymmärtämästä kumppaniasi liikaa ja muista olla terveellä tavalla itsekäs välillä.


Leijona 23.7.-22.8.

Olet luonteeltasi johtajatyyppiä, joka nauttii esillä olosta. Luovuutesi ja erilainen tapasi ajatella ihastuttaa. Miehet rakastuvat sinuun helposti huumaavasti ja ensisilmäyksellä. Monet alistuvat kuitenkin hallintaasi ja tämä voi olla sinulle liikaa. Tarvitset rinnallesi tasapuolisen vahvan kumppanin.


Neitsyt 23.8.-22.9.

Tunteellisuus, taiteellisuus ja jopa pikkutarkkuutesi kiehtoo monia miehiä. Sinulla on draaman tajua, eikä elämä kanssasi ole koskaan tylsää. Tasapainoiset järki-ihmiset hakeutuvat mielellään seuraasi, koska kaipaavat elämäänsä enemmän toimintaa. Katso kuitenkin, että valitsemallasi kumppanilla on sinullekin tarpeeksi tarjottavaa tunnepuolella.


Vaaka 23.9.-23.10.

Energisyys, itsevarmuus ja ajoittain jopa pieni kylmyytesi saa monen miehen metsästysvaistot heräämään. Miehet ovat valmiita näkemään vaivaa valloittamiseesi, koska palkintona on suhde itsenäisen ja vahvan naisen kanssa. Menetät kuitenkin helposti mielenkiinnon, jos mies ei osaa tehdä kunnon aloitetta.


Skorpioni 24.10.-22.11.

Intohimoisuus, tulisuus ja jopa mustasukkaisuutesi varastaa helposti monen miehen sydämen. Sinuun on helppo rakastua hullun lailla, mutta joillekin takertumisesi on liikaa. Kanssasi miehellä on mahdollisuus kokea suuria tunteita ja lähteä yhdessä unohtumattomaan loppuelämän seikkailuun.


Jousimies 23.11.-21.12.

Älykkyys, avoimuus ja syvällisyys ovat parhaita puoliasi. Moni mies menettää sinulle sydämensä hetkessä, mutta sinä valikoit elämänkumppanisi tarkkaan ja heittäydyt suhteeseen vain harvoin. Olet nainen, jota miehet muistelevat vielä vuosienkin jälkeen ja katuvat eroa, jos ovat itse päättäneet nuoruuden tyhmyydessä suhteen.


Kauris 22.12.-19.1.

Herkkyys, lojaalisuus ja alistuva kiltteys saavat miehet usein tuntemaan vetoa sinua kohtaan. Miehet ovat valmiita olemaan sinulle tuki ja turva, koska saavat sinusta viisaan ja tasaisen kumppanin. Älä tuhlaa aikaa tyyppeihin, jotka eivät anna suhteelle yhtä paljon kuin sinä.


Vesimies 20.1.-19.2.

Olet kiehtova ja salaperäinen sekä aina valmis hyvään väittelyyn. Nämä ominaisuutesi saavat miehet helposti hullaantumaan. Monet haluavat selvittää mysteerisi, mutta älä antaudu liian helpolla. Elämä kanssasi on täyttä läsnäoloa ja täynnä tapahtumaa.


Kalat 20.2.-20.3.

Älykkyys, huolehtivaisuus ja romanttisuus ovat vetovoimasi salaisuus. Suhde kanssasi saa miehen kuin miehen tuntemaan itsensä erityiseksi. Parhaimmillaan elämä kanssasi on tasaisen turvallista ja täynnä pieniä arjen iloja. Muista vaatia myös mieheltä kaipaamasi romantiikkaa

Lue myös: Neitsyt ihastuu idiootteihin, härkä jääräpäihin - katso mitä horoskooppimerkkisi sanoo miesmaustasi

Lue lisää aiheesta horoskoopit

4 horoskooppimerkkiä ovat ensi vuonna suurimman muutoksen edessä - vuosi tuo mukanaan isoja mullistuksia 4 horoskooppimerkkiä, joita odottaa suuri rakkauden talvi - yhdelle draamaa, toiselle sitoutumista Etkö keksi joululahjaideoita? Lahjan saajan horoskooppimerkki ohjaa mieleisen lahjan valinnassa Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat