Kuva: Fotolia

Kasvava trendi: Morsiamilla jopa 12 morsiusneitoa

05.09.2016 15:45 - Rea Tallgren

Useamman morsiusneidon pyytäminen rinnalleen suurena päivänä ei ole täysin riskitöntä; joskus naiset riitautuvat keskenään ja heidän asunsa ja kampauksensa tulevat maksamaan hääparille maltaita.

Michaela Foster, 27, kertoo valinneensa 12 morsiusneitoa. Hän sanoo, että ei osannut valita ystäviensä välillä. 

- Mieheni nauroi minulle ensin, mutta toisaalta hänellä itsellään oli kolme bestmania, koska hänkään ei osannut valita vain yhtä. 

Fosterille morsiusneitojen runsaus uhkasi aiheuttaa ongelmia hääpäivänä. 

- Autoin heitä laittautumaan ja vasta noin 1,5 tuntia ennen häitä tajusin, että en itse ole vielä valmis! hän selittää. 

Foster halusi jokaiselle morsiusneidolle samanlaiset mekot. Yhteensä hän maksoi asusta, koruista ja kampauksista 250 euroa per morsiusneito. Morsiusneidot tosin osallistuivat itsekin mekon ostamiseen - tosin vain haluamallaan summalla. 

"Häät maksoivat 65 000 euroa"

Vivienne Edge, 27, valitsi rinnalleen kymmenen morsiusneitoa. Kukkaistyttöinä toimivat hänen omat tyttärensä, kaksivuotias Mila ja puolitoistavuotias Alexandra

- Halusin parillisen numeron, koska muuten olisimme näyttäneet hassulta kuvissa, nainen selittää. 

Kaikille tytöille tilattiin samanlaiset mekot, ja niille hintaa tuli yli tuhat euroa. Edgen mielestä se oli pieni uhraus. 

- Häämme maksoivat muutenkin 65 000 euroa, joten siinä konkurssissa mekkojen hinnat eivät tuntuneet missään, hän nauraa. 

Edgen mukaan morsiusneidot eivät olleet hänelle alkuunkaan vaivaksi, päinvastoin. 

- He osasivat rauhoitella minua todella hyvin. Yksi jopa sanoi laittavansa ballerinatossut päiväksi, jotta hän voi juoksennella hoitamassa asioita, joita pyydän! Arvostan hänen uhraustaan, Edge selittää. 

Riitaa asuista

Jenni Clayton, 27, ei ollut aivan yhtä onnekas. Hänen kymmenen morsiusneitoaan saivat aikaiseksi stressiä ja murhetta riidellessään esimerkiksi siitä, mitä suostuisivat päällensä pistämään. 

- Osa halusi erilaisen kampauksen kuin toiset, osa puolestaan ei suostunut tietynlaiseen meikkiin, osa halusi erilaiset kengät, Clayton luettelee. 

Mekotkin löytyivät vasta, kun Clayton suostui siihen, että mekkoja olisi kahdenlaisia. Jälkeenpäin ajateltuna hän myöntää, että oli hullua pyytää kymmentä naista morsiusneidoksi. Toisaalta hän on myös kiitollinen ratkaisustaan. 

- Tiesin, että he saisivat hääpäivänä oloni tuntumaan spesiaalilta ja niin he myös saivat, Clayton summaa. 

Lue myös: Noudatatko hääperinteitä? Asiantuntijat kannustavat hylkäämään neljä tapaa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat