Kuva: Fotolia

Maailman vaativin kämppis? Sytytti eeppisen riidan jo ennen asuntolaan muuttoa

14.09.2016 17:45 - Senni Loikala

Yksi kämppäkavereista riitaantui muiden asukkaiden kanssa jo ennen kuin oli ehtinyt muuttaa saman katon alle.

Kolmella tuoreella opiskelijalla Winniella, Ashleylla ja Guistinnalla menivät sukset ristiin jo ennen kuin he ehtivät muuttaa saman katon alle. Naiset olivat saaneet paikan samasta Kalifornian yliopiston opiskelija-asunnosta. 

Nyt naisten tulikivenkatkuinen kirjeenvaihto leviää netissä. Winnie julkaisi viestit Twitterissä syyskuun alussa. Päivitys on kerännyt 4500 tykkäystä ja 1700 uudelleentviittausta.

Riita käynnistyi siitä, kun Ashley lähetti tuleville kämppäkavereilleen sähköpostin, jossa esitti vaatimuksensa asumisjärjestelyistä tiukkaan sävyyn. Hän tahtoi varmistua, että saisi mieleisensä sängyn, vaatekomeron ja työpöydän, sillä hän ei ehtisi paikalle samaan aikaan tyttöjen kanssa.

Winnie ja Guistinna eivät olleet huomanneet sähköpostia, eivätkä sen vuoksi olleet vastanneet Ashelylle. Vastaamattomuus suututti naista, jolloin hän naputteli tuleville asuinkumppaneilleen entistä tylymmän viestin. Lue vapaasti suomennetut otteet Ashleyn viestistä alta.

Vaatimukset asumisesta

Aion ottaa kerrossängyn yläpedin. En missään nimessä tahdo kerrossänkyä, jonka alapuolella on työpöytä, joten älkää jättäkö minulle sitä. Aion myös ottaa yhden valkoisista vaatekaapeista. Siellä pitäisi olla kaksi valkoista kaappia, joten toinen on minulle. Ei ole väliä, kumman niistä saan - kunhan tiedätte, että toinen niistä on minun."

En välitä siitä, kuka alasängyssä nukkuu, mutta muistakaa paikkoja jakaessanne, mitä olen edellä maininnut; odotan näiden olevan kunnossa, kun saavun asuntolaan, enkä ole sillä tuulella, että jaksaisin riidellä tai aloittaa vääntämään asiasta kummankaan teidän kanssanne. Tämä johtuu siitä, että te päätitte olla vastaamatta viestiini.

"Anteeksi, mutta en pyydä anteeksi. En pidä siitä, että minut jätetään huomioimatta, koska se on töykeää. Päätin tehdä selväksi, millainen ihminen olen, ja mitä olen valmis ottamaan vastaan ja mitä en.

Alla kuva Winniestä, joka julkaisi naisten riitaisan kirjeenvaihdon sosiaalisessa mediassa.

"Ymmärrän, jos tahdot vaihtaa kämppäkaveria"

Draama syveni, kun Guistinna vastasi yllä olevaan viestiin ja teki selväksi, ettei hän ja Winnie aikoisi jäädä Ashleyn kynnysmatoksi.

Olemme rentoja ja halukkaita tekemään kompromisseja myös sinun kohdallasi, ja teemme päätökset perustuen siihen, mikä on reilua. Arvostamme sitä, että kerrot meille omista toiveistasi. Mutta se, mitä emme arvosta viesteissäsi tulevat tässä.

1. Oletuksesi siitä, että jättäisimme sinut tahallamme huomioimatta. Ole kiltti, äläkä esitä uhria. Se on pikkumaista.

2. Kaikki nämä vaatimuksesi. Ne eivät ehkä vaikuta törkeiltä sinusta, mutta meistä ne ovat sitä.

3. Asenteesi. Me emme ole vielä edes tavanneet. Täytyy sanoa, etten kauheasti tahtoisi enää tavata sinua.

4. Oikeutuksesi olla ottamatta alasänkyä. Onhan elämässä paljon tärkeämpiä asioita, kuin se, kenelle alasänky menee. Se ei anna sinulle tekosyytä automaattisesti vaatia, että otat ”yläsängyn, jonka alapuolella on toinen sänky, toisen valkoisista vaatekaapeista ja ikkunan vieressä olevan työpöydän.

Tulen ymmärtämään, jos tahdot vaihtaa kämppäkavereita luettuasi tämän sähköpostin, koska rehellisesti sanottuna minusta ja kämppäkaveristamme Winniesta tuntui samalta, kun luimme sinun viestisi. Mutta jos olet valmis selvittämään tämän ja aloittamaan puhtaalta pöydältä, niin myös me olemme. Aion olla avarakatseinen ja tahdon tutustua uusiin ihmisiin.

Viimeinen viesti 

Ashley lähetti tytöille vielä yhden viestin, jossa hän selitti viestinsä tylyä sävyä. Hän kuitenkin piti saamaansa vastausta myös asiattomana.

Nyt, kun olen kertonut hieman enemmän itsestäni ja tilanteestani, ja jos vielä tahdotte vaihtaa kämppäkaveria, se sopii minulle. Mutta jos ette tahdo, niin se käy myös; arvostan sitä, jos otatte yläpedin, jonka alapuolella on työpöytä (lol).

Katso alkuperäinen päivitys alta. Pääset katsomaan naisten kaikki alkuperäiset viestit tästä.

Lue myös: Miksi toisen sheiveriä ei tulisi ikinä lainata?

Lue myös: Kämppiksen seksielämä ja pullistuneet maitopurkit: 10 asiaa, joita et taatusti ikävöi kimppakämpistä

Lue myös: Ystävän kanssa asuminen kannattaa - 8 hyvää syytä

Kilpailut

Uusimmat