Kuva: Fotolia

"Kun olet pannut vaimoani..." - Mies kirjoitti räävittömän kirjeen vaimonsa salarakkaalle

05.11.2016 18:15 - Iiro Myllymäki

Mies esittää kirjeessään muutaman toivomuksen petollisen puolisonsa salarakkaalle.

Kun ihminen saa tietää kumppaninsa uskottomuudesta, reaktiot vaihtelevat. Jotkut raivostuvat ja ottavat pikaisen eron ja jotkut ottavat asian rauhallisesti ja puhuvat asian halki. Jotkut taas kirjoittavat huvittavan kirjeen kumppaninsa salarakkaalle ja julkaisevat sen netissä.

Näin teki eräs mies, joka sai tietää vaimonsa petollisuudesta miehen kalastusreissujen aikana. Mies julkaisi avoimen kirjeen erilaisia ilmoituksia julkaisevalla Craigslist-sivustolla, josta kirje tosin nyt on jo poistettu.

”Miehelle, joka panee vaimoani. Tiedät, kuka olet. Kyllä, minä tiedän teistä. En ole vihainen. Haluaisin vain esittää muutaman toivomuksen”, kirjoittaja aloittaa kirjeensä. Tästä seuraa kymmenen kohdan lista, josta löytyvät muun muassa seuraavat toivomukset:

”Älä enää jätä vessanpöntön kantta auki. Vaimoni syyttää minua siitä.”

”Lopeta olueni juominen. On ihan okei, jos juot muutaman vierailusi aikana (kyllä minäkin juon monta ennen kuin koen vaimoni viehättäväksi), mutta jätä minulle muutama, koska minun kuitenkin pitää olla siellä kauemmin kuin sinun.”

”Sen jälkeen kun olet pannut vaimoani, käytä jotain kertakäyttöistä pyyhkiäksesi jäljet. Vaatekori sängyn oikealla puolella on minun, ja vaatteet ovat puhtaita, koska vaimoni ei hoida pyykkejäni. Minulla on monesti kiire töihin, ja viime viikolla paitani oli tahrainen (kiitos).”

”Kun hän kysyy, saavatko nämä housut hänet näyttämään lihavalta, sano ei. Saatat kuvitella, että toisin vastaaminen lopettaisi hänen hervottoman jäätelön syömisensä, mutta silloin vain annat hänelle syyn mennä ostamaan uusia housuja, joissa hän näyttää ihan yhtä lihavalta.”

Kirjeen lopussa mies vielä huomauttaa tulevasta neljän päivän reissustaan vesipuistoon lasten kanssa ja kehottaa salarakasta ottamaan tuona aikana huikkaa miehen jemmatusta vodkapullosta, jos olut ei enää riitä. Koko kirjeen voi lukea englanniksi täältä.

Lue myös: "Kävelin keskelle suoraa toimintaa" - lue karut uskottomuustarinat

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat