Kuva: Fotolia

"Silloin tiesin, että hän on Se Oikea" - 8 kaunista kertomusta miehiltä

31.12.2016 14:15 - Senja Rapila - Luettu 10 199 kertaa

Rakkaus toiseen voi syttyä esimerkiksi toisilla treffeillä, kun kumppani syö itsensä ähkyyn ja kääntyy kyljelleen taksimatkalla.

Vaikka miehet eivät siitä yleensä puhukaan avoimesti, myös heillä on elämässään hetki, jolloin he vain tietävät jonkun olevan Se Oikea. Redbook on nyt kertonut kahdeksan eri miehen kauniit kertomukset siitä hetkestä. Voit lukea miesten kauniit kertomukset alapuolelta.

"Tiesin, että hän on se oikea, kun hän otti kädestäni kiinni ensimmäisillä treffeillämme. Ajattelin vain jatkuvasti, että en voi uskoa hänen olevan totta ja pitävän kädestäni kiinni!"

"Toisilla treffeillämme hän söi todella paljon karkkia ja popcornia leffan aikana, ja veti ne sen jälkeen alas viinillä ja ruualla. On sanomattakin selvää, että hänen vatsassaan myllersi. Taksimatkalla kotiin hän irrotti turvavyönsä ja laittoi päänsä syliini kysymättä mitään. The Main Ingerientin kappale Everybody Plays a Fool soi radiossa ja lauloimme sen mukana samalla, kun silitin hänen vatsaansa ja silitin hänen hiuksiaan. Siinä hetkessä oli vain jotain tavallaan hassua ja suloista."

"Olin armeijassa sillä hetkellä. En ollut nukkunut kahteen päivään, olin yltä päätä mudan peitossa. Olin vahdissa sinä yönä ja makoilin vain, ajatellen asioita, jotka tekisivät elämästäni paremman. Tajusin siinä, että vaikka olenkin paljon pois kotoa, aina kun olen kotona, haluan olla hänen kanssaan. Olimme seurustelleet kolme vuotta ja päätin sillä hetkellä, että aion viedä hänet vihille. Olemme olleet nyt viisi vuotta naimisissa."

"Olimme patikoimassa järven ympäri eräänä helmikuuna, kun liukastuin. Tartuin hänestä kiinni ja me molemmat kaaduimme lumeen nauraen. Tiedän, että se kuulostaa ilmelältä, mutta se on todella hyvä muisto. Se oli ensimmäinen kerta, kun sanoin hänelle rakastavani häntä."

"Olimme tapailleet noin kuukauden, kun söimme yhdessä läheisten ystävieni kanssa. Suuri osa heistä asuu kaupungin ulkopuolella, joten tämä oli hänelle mahdollisuus tavata heidät kaikki kerralla. Ystäväni laittoivat hänet melkoiseen piinapenkkiin, mutta sen jälkeen kun näin, kuinka paljon ystäväni rakastivat häntä - ja kuinka paljon hän rakasti heitä - tiesin hänen olevan se oikea."

"Olimme vielä yläasteella ja hän oli tarjoutunut auttamaan minua opiskelemaan loppukokeita varten. Olimme olleet hyviä ystäviä useiden vuosien ajan, mutta sinä päivänä tajusin, että en oikeastaan välittänyt tulevista kokeista. Halusin vain olla hänen lähellään. Nojasin eteenpäin ja suutelin häntä kun hän oli lähdössä, ja olemme olleet yhdessä siitä lähtien. Siitä on nyt 13 vuotta."

"Toisilla treffeillämme vaimoni imaisi sisäänsä 42 osteria niin kuin se ei olisi ollut mitään. Sen jälkeen hän pyysi ruokalistaa uudelleen. Rakkautta ensisilmäyksellä."

"Olimme juuri alkaneet seurustella, kun hän muutti Pariisiin ja Berliiniin opiskelemaan. En voinut ajatella muuta kuin häntä, vaikka hän olikin toisella puolella maailmaa. Muutin valmistumissuunnitelmiani, jotta voisin olla lähempänä häntä. Tajusin, että elämä hänen kanssaan oli ainoa seikkailu mitä tarvitsisin."

Lähde: Redbook

Lue myös: 8 naista kertovat rehellisesti, kuinka menettivät neitsyytensä: "Emme käyttäneet kondomia"

Lue myös: Leikkiikö hän vain tunteillasi? 3 merkkiä siitä, ettei hän ole oikeasti kiinnostunut

Suosittelemme

Uusimmat