"Ikäeroa 92 vuotta" - riipaisevat otokset suvun nuorimmista ja vanhimmista leviävät

02.01.2017 21:15 - Senni Loikala

"Yhden elämä on lähellä päätöspistettään, kun taas toisen vasta alkamassa”, lukee hittipäivityksessä.

Kun perheenjäseniä on jo useista eri sukupolvista, voi se monista tuntua kirpaisevan kauniilta.

Nyt netissä leviää valokuva, joka voi monista summata eri sukupolvien välisen kauneuden. Otoksessa nähdään iäkkään ihmisen ryppyinen käsi, joka pitelee pienen lapsen pehmoista kättä.

Päivitys julkaistiin Love What Matters -Facebook-sivulla sunnuntai-iltana, ja maanantaihin mennessä siitä on tykätty jo reilu 23 000 kertaa.

Katso kaunis kuva alta.

Otoksen yhteydessä on myös monia koskettanut teksti: ”Näiden käsien välillä on 92 ikävuotta. Toinen on nähnyt maailmaa, tehnyt lähes sata vuotta kovaa työtä, mikä näkyy ryppyinä ja taitteina. Toinen käsi on juuri saanut muotonsa ja on yhtä pehmeä kuin masu tai viltti. Ne ovat molemmat vielä täällä.

Nämä kaksi kättä kertovat enemmän, kuin mitä kukaan voisi kuvitellakaan. Upea isoisä ja meidän nuorin lapsemme kolmen pojan jälkeen. Yhden elämä on lähellä päätöspistettään, kun taas toisen vasta alkamassa.

Päivitys on saanut monet muutkin julkaisemaan valokuvia, joissa heidän pienet lapsensa pitävät sukunsa vanhimpia kädestä. Katso otokset alta.

Yllä olevassa kuvassa Kristen-niminen nainen kertoo, että hänen vuoden ikäinen tyttärensä pitää satavuotiasta isoäitiään kädestä kiinni.

Yllä olevassa päivityksessä Mesheala kertoo, että hänen 3-vuotias tyttärensä pitää isoäitiään kädestä. Isoäiti menehtyi jouluaattona.

Nicole kirjoittaa yllä olevassa päivityksessä, että kuva lapsenlapsesta ja isoäidistä otettiin viikkoa ennen, kuin mummi nukkui pois.

Yllä olevassa päivityksessä Veronica-niminen nainen kertoo, että kuvassa ovat hänen neljän kuukauden ikäisen lapsensa käsi sekä 98-vuotiaan isotätinsä käsi. Isotäti menehtyi vain päiviä kuvan ottamisen jälkeen.

Sarah kertoo yllä olevassa päivityksessä, että hänen suvussaan oli naisia viidestä eri sukupolvesta. Yllä hänen neljävuotias tyttärensä pitämässä suvun vanhimman, nyt jo edesmenneen naisen kädestä kiinni.

Lue myös: Elina, 32: Vauva toi mukanaan uskomattoman onnen

Lue myös: 10 syytä miksi mummosi on paras nainen elämässäsi

Lue myös: "Huoranpunaista kynsilakkaa" - Isoäitien naurattavat letkautukset koottiin yhteen

Kilpailut

Uusimmat