Kuva: Fotolia

Tutkimus: Puhelimella suuria vaikutuksia treffikumppanin viehättävyyteen

08.02.2017 23:15 - Senja Rapila

Tehdyn tutkimuksen perusteella treffikumppanin puhelimella on suuri vaikutus hänen viehättävyyteensä. Muun muassa puhelimen merkillä ja iällä on väliä.

On yleistä tietoa, että puhelimen käyttäminen treffien aikana on epäkohteliasta, mutta tuoreen tutkimuksen perusteella puhelimella on myös muita vaikutuksia ensitreffeillä. Oma puhelimesi voi siis hyvinkin olla se syy, miksi sinulle ja potentiaaliselle kumppanille ei välttämättä tulekaan yllättäen seuraavia treffejä.

Matchin tuoreessa tutkimuksessa on nimittäin selvinnyt, että naiset tuomitsevat miehiä 92 prosenttia todennäköisemmin potentiaalisen kumppanin, mikäli hänellä on käytössään vanhempi puhelinmalli.

Puhelimella on kuitenkin tehdyn tutkimuksen mukaan muitakin vaikutuksia treffeillä: muun muassa iPhonen käyttäjät menettivät 21 prosenttia todennäköisemmin kiinnostustaan treffikumppaniinsa, mikäli tämä omisti Android-puhelimen. Android-puhelimen käyttäjät puolestaan eivät olleet yhtä tuomitsevia iPhonen käyttäjien suhteen.

Myös rikkinäisellä näytöllä vaikutusta

Tutkimuksen perusteella jopa rikkinäisellä puhelimen näytöllä voi olla suuri vaikutus treffien onnistumiseen. Tutkimukseen osallistuneista 14 prosenttia myönsivät, että tuomitsisivat treffikumppaninsa, mikäli tämän puhelimen näyttö on rikki.

Lisäksi 75 prosenttia osallistuneista kertoivat, että menettivät kiinnostustaan, jos heidän treffikumppaninsa vastaa treffien aikana puheilmeen ilman selityksiä.

Myös puhelimen käyttö vessassa herätti mielipiteitä tutkimukseen osallistujissa: jopa 41 prosenttia olivat sitä mieltä, että on törkeää ottaa puhelin mukaan vessaan, vaikka se olisikin ainoa hetki, jolloin pystyy päivittämään treffitilanteen ystävilleen.

Tutkimukseen osallistui 5500 aikuista, jotka olivat iältään 18-70-vuotiaita.

Lähde: Independent

Lue myös: Kysymyksen toistaminen, hiusten näpertely - valehtelevan ihmisen tunnistaa selkeistä merkeistä

Lue myös: Yleinen näkemys järkyttää: 'Minihameeseen pukeutunut, humaltunut nainen kerjää hyväksikäyttöä'

Lue myös: Kahvinjuojille ilouutisia - auttaa sinua pysymään terveenä ja elämään pitkään!

Kilpailut

Uusimmat