Kuva: Fotolia

Nukkuminen elokuvan aikana, kiukuttelu väsyneenä - merkit siitä, että rakastat päiväunia

14.03.2017 19:45 - Senja Rapila

Päiväunet ovat monelle tärkeä pakohetki hektisestä arjesta.

Monet rakastavat ottaa päiväunia ja lähipiirissä varmasti monet huomaavatkin selviä merkkejä siitä, milloin päiväuniaddikti on pienen lepohetken tarpeessa. Saatat tiedostaa että olet juurikin edellä mainittu päiväuniaddikti, mutta Female First -julkaisu on listannut nyt piirteitä, joista tiedät todella rakastavasi päiväunien nukkumista.

Voit lukea listatut piirteet alapuolelta.

1. Vaivut unihorrokseen viimeistään töiden jälkeen

Iltapäivällä, työpäivän jälkeen alat hiljalleen tipahtaa mahdollisista käynnissä olevista keskusteluista, liikkeesi hidastuvat ja silmiäsi kivistää. Pysyt hädin tuskin hereillä ja muut kyllä huomaavat sen. Tämän vuoksi tykkäät tehdä aamuvuoroja, että voit mennä aikaisin kotiin nukkumaan päiväunet.

2. Haluat nukkua päiväunia kumppanisi kanssa

Siis ihan oikeita päiväunia, eikä mitään esileikki/pusuttelu -päiväunia. Tämä on sinulle hyvin tärkeää ja ilmaiset kyllä itsesi hyvin selvästi kumppanillesi ennen päiväuniaikaa; jos hän meinaa tulla pläräämään puhelintaan viereesi tai vonkaamaan seksiä, ei hänellä ole asiaa sänkyyn päiväuniesi aikana.

3. Tapaat ihmisiä mieluiten iltaisin.

Lyhyestä virsi kaunis; silloin jos olet sopinut treffit tai muun tapaamisen illalle, ehdit nukkua pienet päiväunet ennen tapaamista! 

4. Jos et nuku päiväunia, olet kiukkuinen.

Lapsista yleensä sanotaan, että he muuttuvat kiukkuisiksi ollessaan väsyneitä. Näin tapahtuu myös sinulle, joka rakastat päiväunia.

Jos et saa nukuttua päivittäisiä kauneusuniasi, saatat muuttua hetkessä niin kärttyisäksi, että muut eivät ole tunnistaa sinua samaksi ihmiseksi. Pidä siis suosiolla huoli siitä, että saat nukuttua tarpeeksi, niin ihmissuhteesi eivät kärsi.

5. Kukaan ei uskalla herättää sinua kesken unien.

Jos joku on joskus tehnyt sen virheen, että hän on herättänyt sinut kesken päiväunien, ei hän tule tekemään sitä enää toiste. Kesken päiväunien herääminen on kauheinta mitä tiedät ja pidät kyllä huolen siitä, että herättäjä saa ansionsa mukaan. Ainakin viimeistään sitten, kun olet nukkunut päiväunesi loppuun...

6. Nukut elokuvien aikana.

Hankit herkut, juomat, elokuvan ja asetut sohvalle. Hetken napostelun jälkeen muut elokuvailtaan osallistujat huomaavat, että kuorsaat jo tyytyväisenä. Heräät elokuvan lopussa ja vietät loppuminuutit udellen sitä, mitä elokuvassa on tapahtunut.

7. Jos et vastaa viesteihin...

... se johtuu todennäköisesti siitä, että nukut päiväunia. Tämä kannattaa selventää jokaiselle, joka tekstailee sinulle säännöllisesti.

 

8. Et voi koskaan tietää, kuinka pitkät päiväunet nukut.

Jos sinulla on vain 5-10 minuuttia aikaa päiväunille, hyödynnät kaikki minuutit mitkä vain pystyt. Jos sinulla on kuitenkin rajattomasti aikaa nukkua, et voi koskaan tietää sitä, milloin heräät; välillä parinkymmenen minuutin päiväunet voivat muuttua neljän tunnin uniksi. Näissäkin tapauksissa saatat vain kääntää kylkeä ja jatkaa samoin tein yöunille.

Lähde: Female First

Lue myös: Suudelkaa, jutelkaa ja naurakaa - katso miten teet parisuhteestasi entistä kestävämmän

Lue myös: Yleisimmät valheet, joita kumppanille kerrotaan - kuulostaako tutulta?

Kilpailut

Uusimmat