Kuva: Fotolia

Pitääkö paikkansa? Katso millainen morsian sinusta kuoriutuisi horoskooppimerkkisi mukaan!

23.04.2017 13:15 - Katariina Auvinen

Vesimies on melkein innostuneempi itse juhlista, kuin naimisiinmenosta. Sen sijaan Oinas haluaa hallita kaikkea hääjärjestelyä itse.

Oletko kontrolloiva? Tai vastaavasti rento, etkä välitä vaikka vieressäsi muut juoksisivat pää kolmantena jalkana. Nyt voit katsoa leikkimielisen horoskoopin siitä, millainen morsian tulisit olemaan horoskooppimerkkisi perusteella. 

Vesimies ( 20.1-19.2)

Vesimies morsiamena ei toisaalta malta odottaa sitä, että pääsisi jo naimisiin. Vesimies tosin tuntuu odottavan itse juhlia enemmän kuin seremoniaa. Tämä morsian ei myös rakasta hyvin tunteellisia puheita, vaan haluaa enemmänkin löytää itsensä tanssilattialta yön pikkutunteina. Se mitä saatettaisiin ihmetellä häiden jälkeen on se, että vapautta kaipaava vesimies on ylipäätään suostunut naimisiin. 

Kalat (20.2-20.3)

Kalat taas sen sijaan haluaisi äkkiä naimisiin ja juosta auringonlaskuun ilman mitään isompia juhlia. Jos kalat saa päättää, niin mieluiten hän löytäisi itsensä pienestä intiimistä paikasta syömästä maistraatin jälkeen. Lopputuloksena, toiset huomioiva morsian tulisi kutsumaan kuitenkin velvollisuudentunnosta paikalle ison osan sukulaisistaan. Tämä koskee myös niitä, joista hän ei niinkään välitä. Morsian tulisi luultavimmin katumaan tätä päätöstä myöhemmin. 

Oinas (21.3-19.4)

Oinas on tunnettu vahvoista mielipiteistään. Tämä morsian tietää mitä haluaa ja haluaa myös hoitaa sen itse. Hän saattaa kuitenkin haukata liian suuren palan, koska ne yli kymmenen keskenkeräistä asiaa häiden aattoiltana, höystettynä kiristyneellä pinnalla, eivät ole paras mahdollinen asia. Toisaalta oinaksen sisulla ja neuvottelutaidoilla saat luultavasti parhaan mahdollisen hääpaikan buukattuna hyvään hintaan. 

Härkä (20.4-20.5)

Härän voisi luulla heittävän lusikoita nurkkaan, mutta tästä morsiamesta kuoriutuukin oikein rauhallinen tapaus. Vaikka stressaat hieman, et kuitenkaan näytä sitä ulospäin. Tämä saattaa aiheuttaa kateutta jo niissä naimisissa olevissa ystävissä, jotka ovat olleet täysin päinvastaisia. Kaiken kaikkiaan härkä morsiamena saa järjestelyt sujumaan kuin tanssin, rauhallisesti ja luotettavasti. 

Kaksoset ( 21.5-20.6)

Ottaisinko teemaväriksi sittenkin valko-kultaisen vai valko-hopeisen? Kaksoset ovat morsiamena hurmaava, mutta niin päättämätön. Kun pöydällä on miljoona pientä asiaa ja päättämätön morsian, asiat voivat mutkistua. Luultavasti kaksoset päätyvät käyttämään illan aikana kolmea eri hääpukua, koska hän ei osannut päättää, mikä olisi ykköspuku. 

Rapu (21.6- 22.7)

Morsiamena rapu on hyvin, hyvin tunteellinen. Tämä morsian on luultavimmin ollut kihloissa jo pisimmän ajan omasta kaveripiiristään. Ei sen vuoksi, että hän olisi jotenkin epävarma, päinvastoin. Rapu rakastaa vain koko häiden suunnitteluprosessia. Tulossa on siis hyvin perinteiset ja romanttiset häät, joista kukaan ei lähde kuivin silmin pois. 

Leijona ( 23.7- 22.8)

Leijonalla on ollut aina tiedossa, mitä hän haluaa omilta häiltään. Joten, kun hänen kumppaninsa kysyi suuren kysymyksen, niin leijona alkoi heti kihlautumisen jälkeen suunnitella häitään. Hän haluaa erityisesti pitää häänsä jossain hieman erikoisemmassa paikassa. Kaikki vieraat, jotka selviytyvät paikalle valitsemaasi kohteeseen, nauttivat olostaan. 

Neitsyt ( 23.8- 22.9)

Jos oinas piti suunnittelusta, niin neitsyt on suunnittelun kuningatar. Tällä morsiamella on tarkka aikataulu ja lista tehdyistä ja tekemättömistä asioista. Hän on salaa mielissään siitä, että saa näyttää suunnittelutaitonsa omissa häissään. Suurin osa häävieraista tulee varmasti puhumaankin siitä, kuinka kaikki sujui kuin rasvattu neitsyen suurena päivänä. 

Vaaka ( 23.9- 23.10)

Vaaka, tuo empaattinen ja toiset huomioiva horoskooppimerkki. Tämä ominaisuus ei väisty myöskään häitä järjesteltäessä. Vaaka haluaa, että kaikilla on mukava olla. Toisaalta tämä saattaa viedä huomiota pois siitä, mitä pariskunta itse haluaa häihinsä. Tässä kohtaa vaa'an olisi syytä pysähtyä ja miettiä, mitä hän itse toivoisi myös omilta häiltään. 

Skorpioni (24.10- 22.11)

Pitäisikö karata naimisiin, ja kertoa muille vasta sen jälkeen? Näin luultavimmin skorpioni tulee tekemään. Hän ei tee isompaa numeroaan kihlauksesta tai vastaavasti omista häistään. Hiljaiset maistraattihäät parin todistajan läsnäollessa riittävät tälle daamille oikein loistavasti. Luultavasti ihmiset eivät tule edes tietämään, että olette naimissa. 

Jousimies ( 23.11- 21.12)

Tällä morsiamella riittää mielikuvitusta mitä hienoimpiin koristeisiin ja ruokiin. Jousimies onkin hyvin luova morsian. Hänellä voi olla myös pientä pakkomiellettä perinteitä kohtaan. Tämä morsian toivoo kaikki hääperinteet heidänkin päivään, koska eihän ilman niitä voi elää. Ihan kaikesta ei kuitenkaan kannata menettää hermojaan, kuten siitä vanhanaikaisesta vessanraikastimesta, jonka näit Pinterestissä. 

Kauris ( 22.12- 19.1)

Kauriille tärkeintä hänen hääpäivässään on, että koko perhe on koolla. Hän on erittäin perhekeskeinen ihminen, ja se näkyy myös hääpäivänä. Se mitä kannattaa, miettiä on kahden häävastaanoton järjestäminen, niin sukulaisille kuin ystäville. Kauris haluaa kutsua kaikki läheiset, mutta suuren ihmismäärän takia, ei ehdi jutella kaikille ihmisille. 

Lue myös: Missä ammatissa loistat? Horoskooppimerkkisi kertoo

Lue myös: Millainen kumppani olet? Horoskooppimerkki kertoo

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat