Kuva: Fotolia

Suositut seksiasennot voivat haitata naisen orgasmin saamista - löydätkö listalta oman suosikkisi?

15.05.2017 21:15 - Senja Rapila

Muun muassa perinteinen lähetyssaarnaaja voi olla monelle asento, joka ei stimuloi naista tarpeeksi orgasmin saavuttamiseksi.

Asiantuntijat ovat Elite Dailyn kanssa listanneet neljä erilaista asentoa, joissa orgasmin saaminen voi tuottaa joillekin naisille vaikeuksia. Voit lukea listan alapuolelta:

1. Seksi seisten

Seksiasiantuntija Polly Rodriguez summaa, että seisten seksin harrastaminen ei todennäköisesti tule päättymään orgasmiin, sillä tässä asennossa naisen klitoris ei saa tarvitsemaansa huomiota. Voi myös olla huomattavan vaikeaa keskittyä pysymään pystyssä ja nauttimaan orgasmin valtaavasta tunteesta, joka vetää polvet heikoiksi.

- Naiset eivät välttämättä pysty rentoutumaan tarpeeksi saadakseen orgasmia. Stimulointi ei välttämättä osu myöskään kohdalleen, riippuen pituudesta. Lisäksi molemmat tuntevat olonsa epävakaiksi seisoessaan, seksiterapeutti Kat Van Kirk puolestaan kertoo.

2. Lähetyssaarnaaja

Orgasmin saaminen vanhassa kunnon lähetyssaarnaaja-asennossa voi olla monelle mahdoton tehtävä. Van Kirk kertoo, että useimmat naiset eivät saa tarpeeksi stimulointia klitorikseen tai puolestaan g-pisteeseen lähetyssaarnaajan yhteydessä.

- On vaikeaa saada klitorikselle kontaktia, ellei kumppanisi hidasta tahtia toden teolla ja nosta jalkojasi 45 asteen kulmaan.

3. Takaapäin eli doggy style

Vaikka kuvittelisitkin että perinteinen takaapäin-seksi eli doggy style on oiva tapa piristää muuten romanttista ja kilttiä seksiä. Rodriguez kuitenkin varoittaa, ettei tästä asennosta välttämättä lopullista nautintoa seksiin voi saada.

- Jos jompi kumpi ei kurota ja stimuloi klitorista, se voi oikeastaan olla jopa kivuliasta kohdunkaulalle, hän kommentoi.

Van Kirk on kollegansa kanssa samaa mieltä.

- Asennossa ei ole suoraa kosketusta klitorikseen. Kumppanisi ei välttämättä keskity g-pisteen stimulointiin. Voit tuntea olosi etäiseksi kumppanistasi, kun katsotte poispäin toisistanne ettekä suutele.

4. Ennestään tuntematon asento

Totta kai uuden asennon kokeileminen ei ole koskaan huono asia ja se voi antaa sinulle sellaisen kokemuksen, jota et koskaan kuvitellut saavasi. Mutta älä kuitenkaan kuvittele, että se olisi ensimmäisellä kokeilukerralla täydellinen asento elämäsi suurimpaan orgasmiin.

- Joskus uuden asennon vaikeus ylittää sen tunteen, joka tulee yksinkertaisesta kommunikoinnista kumppanisi kanssa siitä, mikä tuntuu hyvältä.

Asiantuntijoilla oli yksinkertainen vinkki siihen, kuinka maata järisyttävistä orgasmeista pääsee nauttimaan.

- Riippumatta asennosta, kumppanin kanssa tulisi aina kommunikoida siitä, mihin kohtiin kaipaat enemmän huomiota.

Oletko joskus miettinyt sitä, voiko kondomi kadota naisen sisään seksin aikana? Sairaanhoitaja on vastannut paljon mietityttävään kysymykseen ja voit lukea vastauksen siihen täältä.

Monet ovat myös yllättyneet siitä tiedosta, missä iässä ihminen harrastaa elämänsä parasta seksiä. Voit lukea aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Gynekologi paljastaa: 5 seksiniksiä, joista potilaat ovat hyötyneet eniten

Lue myös: Parantaa kestävyyttä, vähentää erektio-ongelmia - vadelmalla uskomattomia vaikutuksia seksielämään

Lue myös: Tapa, joka vahvistaa suhdetta ja lisää seksuaalista innostusta - onko jo osa elämääsi?

Kilpailut

Uusimmat