Kuva: Fotolia

Eikö kumppanisi ole valmis oikeaan parisuhteeseen? 9 merkkiä

30.05.2017 21:15 - Senja Rapila

Muun muassa anteeksiantamattomuus ja periksiantamattomuus ovat merkkejä siitä, että hän ei välttämättä ole valmis oikeaan parisuhteeseen, missä osapuolet ovat tasa-arvoisia.

Voit lukea Elite Daily -sivuston listaamat kohdat alapuolelta.

1. Hän ei suostu ottamaan syitä niskoilleen

Riidassa on aina kaksi osapuolta. Jos deittailemasi henkilö syyttää sinua aina kaikesta, eikä suostu ottamaan välillä syitä omille niskoilleen, kannattaa olla varuillaan. Terveessä suhteessa osapuolten tulisi myöntää olevansa väärässä, jotta riita saadaan ratkaistua.

2. Hän luulee olevansa aina oikeassa

Parisuhteessa ideana on oppia toiselta ja tukea toista aina tarvittaessa. Jos kumppaniasi ei kiinnosta sinun mielipiteesi ja hän kokee olevansa aina oikeassa, kannattaa miettiä, onko hän sinun arvoisesi.

3. Hänellä on monta vaihtoehtoa

Jos hän jatkuvasti kertoo kovaäänisesti - tai vaivihkaa - että hänellä olisi paljon vaihtoehtoja sinun lisäksesi, on se törkeää ja merkki siitä, ettei hän ole sitoutunut suhteeseen. Kaiken lisäksi tuo se sinulle huonon olon.

Oman rakkaasi tehtävä on saada olosi erityiseksi. Jos siis hän mainostaa jatkuvasti sitä, kuinka hänellä on jatkuvasti tarjolla naisia tai miehiä, kannattaa suhteesta päästää irti ajoissa. Hän ei ole valmis oikeaan parisuhteeseen.

4. Hän osoittaa hellyyttä nihkeästi

Jos joudut aina omasta puolestasi hakea hellyyttä, haleja ja suukkoja, voi se olla merkki siitä, että kumppanisi ei ole vielä valmis vakavaan suhteeseen. Jos hän ei puhu sinusta tai mainitse nimeäsi koskaan, ja hän vaikuttaa sosiaalisen median mukaan olevan vielä sinkku, on se hälyyttävää. 

Se Oikea ei tule saamaan koskaan sinusta tarpeekseen ja haluaa kaikkien tietävän sen, että olet hänen.

5. Hän muistelee jatkuvasti menneitä

Oliko teillä viikko - tai kuukausi - sitten paha riita, josta hän muistuttaa aina välillä? Mokasitko joskus niin, että hän muistuttaa sinua aina siitä kun on hyvä tilaisuus? Pelkäätkö sitä, että hän tulee muistuttamaan sinua siitä aina ja ikuisesti?

Kukaan ei ole täydellinen, ja vakavaan suhteeseen valmis henkilö osaa antaa anteeksi ja jättää menneet menneisyyteen. Jos hän ei osaa päästää irti menneisyydestä, ei hän ole tulevaisuutesi arvoinen.

6. Ette käy koskaan kunnon treffeillä

Yksinkertaista; jos ette tee koskaan mitään romanttista kaksin, käy elokuvissa tai kävelyllä yhdessä, saattaa se olla merkki siitä, ettei hän ole valmis sitoutumaan. Jos kaikki treffit tapahtuvat saman katon alla, voi se tarkoittaa sitä, että hän haluaa pitää sinut vain vällyjensä välissä.

7. Hän välittää enemmän omista tunteistaan

Jos itket pahan riidan päätteeksi, luopuuko hän puolustuksestaan ja lohduttaako hän sinua? Hyvä kumppani luopuu puolustuskannastaan, jos näkee toisen luovuttaneen, tässä tapauksessa kyynelten välityksellä. Häntä oikeasti kiinnostaa suhteen pelastaminen, ei riidan voittaminen.

8. Hän yrittää eristää sinut ystävistäsi

Jos kaikki ystäväsi ja perheenjäsenesi kertovat sinulle, että tämä henkilö tuo elämääsi vain murhetta, kannattaa heitä kuunnella. He kyllä huomaavat, mikäli katoat heidän elämästään ja muutut "rakkaasi" tossuksi.

9. Hän saa sinut pyytelemään jatkuvasti anteeksi

Jos kumppanisi ei ymmärrä anteeksiannon ja menneiden unohtamisen merkitystä, on hänellä vielä opittavaa. Tällainen henkilö ei ole vielä valmis suhteeseen, sillä suhde ei ole millään tasolla terve, mikäli joudut anelemaan kumppaniltasi anteeksiantoa vielä päivien tai viikkojenkin jälkeen.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Unohda vaivaannuttavat ensitreffit - 7 vinkkiä täydellisiin tärskyihin

Lue myös: Naisiin parhaiten tepsivät iskulauseet selvitettiin - toimivatko sinuun?

Lue myös: Katosiko ruokahalu sydänsurujen yhteydessä? Katso mistä se johtuu

Kilpailut

Uusimmat