Kuva: Fotolia

Tyydyttävä seksisessio voi kestää alle 20 minuuttia - lue vinkit ja onnistu

07.06.2017 23:45 - Senja Rapila

Välillä seksileikkeihin ei ole tuhottomasti aikaa, varsinkaan jos on lapsia, joten neuvokkaat vinkit tulevat tässä käyttöön.

Seksiterapeutin mukaan avain nopeassa seksissä on läheisyys ja intiimiyden tunne. Sen vuoksi kannattaakin keskittyä sen intiimin tunteen luomiseen, mikäli haluaa saada kaiken irti seksistä jopa alle 20 minuutissa.

Voit lukea Women's Health -sivuston listaamat vinkit alapuolelta.

Puhukaa parhaista seksimuistoistanne

On varmasti ollut aika, kun olette olleet villejä ja nämä muistot voivat saada teidät molemmat hulluksi himosta. Eli muistelkaa ennen itse aktin alkua niitä kuumia kertoja, kun olitte hulluja himosta. Niin te tulette olemaan nytkin.

Vanhojen seksikertojen muistelu on vain plussaa suhteen seksielämälle, ja se tuo myös kumppanille varmuutta siitä, että olet todella nauttinut siitä, mitä hän on tehnyt.

Kokeilkaa seksikästä esileikkiä

Asiantuntija vinkkaa, että pariskuntien kannattaa kokeilla jin ja jang -esileikkiä:

Aseta kello viiteen minuuttiin ja valitkaa kuka on vastaanottaja ja kuka on antaja. Kun aika käynnistyy, antaja tekee toiselle mitä itse haluaa, kunnes kello soi. Tämä voi olla hieronta, seksuaalista koskettelua, suutelua tai mitä tahansa hän keksiikään. Kun kello soi, vaihtakaa rooleja. 

Vaikka tämä onkin helppo tapa rikkoa esileikkirutiinit, se myös auttaa keskittymään omaan ja toisen nautintoon.

Synkronisoikaa hengityksenne

Jos teillä ei ole edes 20 minuuttia aikaa lemmenleikkien päättämiseksi, tämä voi auttaa siinä. Tämän avulla voitte saavuttaa orgasmit jopa alle viidessä minuutissa.

Ensimmäisenä valitkaa asento, jossa katsotte toisianne ja pitäkää toisistanne tiukasti kiinni. Sitten sulkekaa silmänne ja yrittäkää synkronoida hengityksenne niin, että hengitätte samaan tahtiin. Tämä on tärkeä taito sen suhteen, mikäli haluaa pitää hyvin intiimin tunnelman.

Jos mielesi karkailee, tuo keskittymisesi takaisin hengittämiseen. Kun hengitätte tasaisesti toistenne tahtiin, se rauhoittaa sitä ja luo välillenne yhteyden, joka auttaa puolestaan orgasmin saamisessa.

Pidä seksi kuumana aina

Vaikka nämä vinkit voivat auttaa siihen lyhyeen intohimoiseen hetkeen, paras vinkki on kuitenkin pitää seksi kuumana aina. Jos sinusta tuntuu, että suhteenne seksi on lässähtänyt, puhu siitä kumppanisi kanssa. Keskustelkaa siitä, kuinka saisitte suhteeseenne jälleen sen kipinän.

Olemme myös aiemmin kertoneet siitä, mitkä asiat saavat miehen laukeamaan nopeammin. Pääset lukemaan aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Women's Health

Lue myös: Heittäydy villiksi! Lue asiantuntijan vinkit parhaisiin seksiasentoihin vessassa

Lue myös: Naiset kertovat: Asiat, jotka saavat mielenkiinnon sammumaan

Lue myös: Voiko yksi nainen tyydyttää miehen koko loppuelämän ajan? Miehet vastaavat

Kilpailut

Uusimmat