Kuva: Fotolia

Heittäydy villiksi! Lue asiantuntijan vinkit parhaisiin seksiasentoihin vessassa

03.06.2017 18:15 - Senja Rapila

Seksologin mukaan muun muassa julkisissa vessoissa vessanpönttöä sekä lavuaaria kannattaa hyödyntää mukavan asennon etsimisessä.

Mikäli himot yllättävät julkisilla paikoilla, vinkit vessaseksiin voivat olla paikallaan. Asiantuntijat ovat nyt vinkanneet parhaat asennot julkisissa vessoissa - sekä omassa kylpyhuoneessa -touhuamiseen.

Voit lukea seksologin Ask Men -sivustolle vinkkaamat asennot alapuolelta.

Julkisissa vessoissa

- Jos käytössä on vain wc-koppeja, asettakaa vessanpöntön kansi alas ja pyydä partneriasi nostamaan toinen jalkansa pöntön kannen päälle. Hän voi ottaa samalla tukea seinästä, kun mies tulee hänen sisäänsä takaapäin. Asentoa voi samalla tukea pitämällä partnerin lantiosta kiinni käsilläsi.

- Jos tarjolla on erillinen wc missä on lavuaari, nainen voidaan nostaa lavuaarin päälle istumaan (mikäli se kestää hänen painonsa). Tällöin nainen on todennäköisesti sopivalla lantion korkeudella. Syvyyttä penetraatioon voi avittaa niin, että nainen kietoo jalkansa miehen lantion ympärille.

- Doggy style seisten voi olla ratkaisu moneen tilanteeseen.

Omassa kylpyhuoneessa

- Yksi suositeltava asento omaan kylpyhuoneeseen tulee suoraan makuuhuoneesta. Mikäli teidän kylpyhuoneessanne/vessassanne on pyykinpesukone tai sauna, voi tätä hyödyntää. Asennossa nainen nostetaan kylpyhuoneessa olevan tason päälle, jonka jälkeen tämän jalat ojennetaan miehen olkapäille.

- Doggy style on monen suosikki myös omassa kotivessassa, nimittäin voitte kokeilla asentoa niin, että nainen ottaa tukea lavuaarista. Mikäli lavuaarin takana on peili, voitte molemmat nauttia samalla näkemästänne.

- Käytä vessanpönttöä hyödyksi istumalla sen päälle. Eli mies istuu pöntön päälle, jolloin kumppani pääsee hänen päälleen ohjaksiin. 

Lähde: Ask Men

Lue myös: Tee seksistä yhtä kuumaa kuin suhteen alussa - kahden vinkin avulla onnistut

Lue myös: Rakastaa suuseksiä, haluaa dominoida - mitä naisen lempiseksiasento kertoo hänestä?

Lue myös: Aivastelua ja hallusinaatioita: Oudoimmat asiat, joita voi tapahtua orgasmin aikana

Kilpailut

Uusimmat