Kuva: Fotolia

Mies lähti karanneen veneen perään ja toinen vei vieraan naisen balettiin - tässäkö pahimmat treffit?

14.06.2017 16:45 - Katariina Auvinen

Voice.fi kysyi suomalaisilta heidän pahimpia treffikokemuksiaan. Näitä tärskyjä ei toivoisi kenellekään.

Eräs sanonta menee, että viisiä treffejä kohden tulee olemaan yhdet täydelliset. Ensimmäiset treffit, olivatpa ne sitten sokkotreffit tai vaikkapa tinder-matchin kanssa sovitut, ovat aina jännittävät. Joskus kuitenkaan kaikki ei mene ihan putkeen. Voice.fi kysyi suomalaisilta heidän karmeimpia treffikokemuksiaan. 

Mies soitti ilmoitti viestillä olevansa liian humalassa treffipäivänä. Eräs nainen oli jo ehtinyt raivata kalenteristaan tilaa viikonlopputreffeille. Miehestä ei kuitenkaan kuulunut mitään menneellä viikolla, joten nainenkin oletti treffikutsun olevan voimassa. Noin tuntia ennen tapaamista mies kuitenkin ilmoitti olevansa humalassa, kysyen haittaisiko tämä pieni seikka naista. Sanomattakin selvää, että asia haittasi niin paljon, ettei ensimmäisiäkään treffejä koskaan tullut. 

Kuva voi todellakin hämätä. Tämän daamin ensimmäiset Tinder-treffit eivät menneet ihan suunnitelmien mukaan. Paikalle saapunut "adonis" oli yli kaksikymmentä kiloa isompi, mitä kuva oli antanut ymmärtää. Tämän lisäksi mies oli niin hermostunut, ettei oikein saanut sanaa suustaan. Asia meni vielä astetta oudommaksi, kun mies päätti naisen puheiden perusteella ostaa liput samaan balettiesitykseen, jonne nainen oli menossa ystäviensä kanssa. Ainut vaan, että tyyppi istui balettiesityksessä toisen naisen kanssa.

Sokkotreffikumppani puhui kaikkien muiden kanssa. Ystäväpariskunta päätti saattaa kaksi tuntemaansa henkilöä yhteen järjestäen heille sokkotreffit. Kaveripariskunta oli myös itse mukana viettämässä omaa parisuhdeiltaansa. Sokkotreffeille saapunut mies ei kuitenkaan osoittanut mitään kiinnostusta seuralaista kohtaan. Hän ei puhunut tälle koko iltana mitään, vaan jutteli ainoastaan paikalla olevan ystäväpariskunnan kanssa. 

Luonto kutsui sotilasta. Nainen odotti treffiseuraansa paikalle jo sovitussa ravintolassa. Paikalle piti tulla kuuma sotilas, mutta sen sijaan nainen saikin viestin. Miehen mukaan hänen kaverinsa vene oli karannut ja hänen piti mennä auttamaan tätä asian kanssa. Epäselväksi tosin jäi saiko mies koskaan venettä kiinni. 

Ravintolatreffeillä mies ei syönyt itse mitään. Pariskunnan treffipaikaksi oli valittu ravintola, jonne oli tarkoitus mennä heti töiden jälkeen. Ensinnäkin mies saapui paikalle myöhässä, koska oli jäänyt juttelemaan kaverinsa kanssa. Sen lisäksi hän ilmoitti ykskantaan naiselle, että hän on jo syönyt. Naisella oli taas kiljuva nälkä, joten nainen tilasi ainoastaan itselleen syötävää. Lopputreffit menivät niin, että mies puhui ainoastaan itsestään ja työstään. 

Lue myös: Unohda vaivaannuttavat ensitreffit - 7 vinkkiä täydellisiin tärskyihin

Lähde: Voice.fi 

Kilpailut

Uusimmat