Kuva: Fotolia

Harrastitko seksiä ensitreffeillä? Haihduta mahdollinen morkkis 6 voimalauseen avulla

27.06.2017 23:45 - Senja Rapila

Jokaisella on oikeus harrastaa seksiä silloin kun haluaa, sukupuolesta riippumatta.

Lupasitko itsellesi, että et harrasta seksiä ensitreffeillä, mutta ilta päättyikin "vahingossa" jomman kumman asunnolle? Otitko muutaman viinilasillisen ja heittäydyit illan vietäväksi? Monille seksi ensitreffeillä saattaa tuoda suuria paineita, mutta myös morkkiksen seuraavalle päivälle.

Entä jos hän pitää minua liian helppona? Ottaako hän enää yhteyttä minuun? Käyttikö hän minua vain seksiin? 

Elite Daily muistuttaa, että mikäli koet morkkista seuraavana päivänä, kannattaa muistaa muutama asia:

1. Et ole "huora", "lutka" tai mikään muukaan.

Nämä ovat yleisimpiä sanoja, joilla naista haukutaan "helpoksi", jos hän nauttii elämästään ja harrastaa seksiä. Muista, että et ole mitään näistä. Olet voimakas nainen, joka päättää itse omista teoistaan ja elämästään. Myös naisilla on oikeus nauttia.

2. Sinussa on enemmänkin kuin pelkästään vagina.

Seksi on yksi niistä pienistä asioista, mitä pystyt antamaan potentiaaliselle kumppanillesi. Mutta sen lisäksi myös sinussa on persoonallisuus, kourallinen erilaisia luonteenpiirteitä ja huumorintajua. Voit tarjota hänelle niin paljon muitakin asioita, kun pelkästään vain seksiä.

Mitä väliä sillä on, jos annoit yhden tarjottavistasi jo ensitreffeillä? Sinulla on vielä rutkasti tarjottavaa.

3. Myös hän harrasti seksiä ensitreffeillä.

Monet unohtavat tämän, sillä sitä pidetään jotenkin pahempana, jos naiset harrastavat seksiä ensitreffeillä. Todellisuudessa myös treffikumppanisi on harrastanut seksiä ensitreffeillä, joten olette samassa veneessä. Sinulla ei ole mitään hävettävää tai syytä katua.

4. Saat haluta seksiä.

Saat haluta seksiä niin paljon kuin haluat, kukaan ei pysty kertomaan sinulle sitä mikä määrä olisi hyväksyttävää. Et ole huono ihminen jos harrastat seksiä ensitreffeillä vain sen vuoksi, että haluat harrastaa seksiä. Jos haluat, anna palaa.

5. Oikea tyyppi ei tuomitse sinua.

On olemassa niitä tyyppejä, jotka katoavat vähin äänin sängystä sen jälkeen kun ovat saaneet haluamansa. Mutta sitten on myös olemassa niitä tyyppejä, jotka pysyttelevät vierelläsi ja nauravat sille, että kuinkas tässä nyt kävikään.

Oikea henkilö näkee sinussa paljon muutakin kuin seksiä, eikä tuomitse sinua, vaikka olisittekin päätynyt vällyjen väliin enstreffeillä.

6. Seksikumppaniesi määrä ei määritä sinua.

Monet stressaavat seksikumppanien määrästä. Kuinka paljon on liian paljon? Olenko nyt ällöttävä, kun olen harrastanut seksiä näin monen ihmisen kanssa? Et todellakaan ole. Seksikumppaniesi määrä ei määritä sinua millään tavalla, vaikka se olisi kuinka pieni tai suuri.

Kuten neloskohdassa todettiin; sinulla on oikeus haluta seksiä.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Millaista on elää avoimessa suhteessa? - "Nauroimme yhdessä, kun erosin poikaystävästäni"

Lue myös: Mistä tiedät, että ensitreffit menivät pieleen? 10 selvää merkkiä

Lue myös: Ihmiset kertovat: Syyt sille, että olen sinkku

Kilpailut

Uusimmat