Kuva: Fotolia

Onko hän valmis parisuhteeseen kanssasi? 6 paljastavaa merkkiä

29.06.2017 20:45 - Emmi Moilanen

Jos deittikumppanisi haluaa ilahduttaa sinua tuomalla esimerkiksi kukkia tai lempikarkkejasi, olet ollut hänen ajatuksissaan myös erossa ollessanne.

Seurustelun ja tapailun välinen ero voi toisinaan olla hiuksen hieno. Ei ole aina helppoa ottaa selvää siitä, onko deittailemasi henkilö valmis vakavaan seurustelusuhteeseen kanssasi vai haluaako hän pitää vain satunnaisesti hauskaa.

Elite Daily listasi paljon puhuvat merkit siitä, onko tapailemasi henkilö mahdollisesti valmis virallistamaan parisuhteenne.

1. Hän on kiinnostunut asioistasi

Jos deittikumppani oma-aloitteisesti kyselee kuulumisiasi usein ja haluaa tietää, miten sinulla menee elämässäsi, hän on todennäköisesti kiinnostunut myös muusta, kuin satunnaisesta tapailusta. Merkki ihastumisesta voi olla myös se, että hän todella muistaa mistä olette keskustelleet ja palaa näihin asioihin myöhemmin kuullakseen, onko vaikea tilanteesi töissä tai erimielisyydet ystäväsi kanssa jo ratkenneet.

2. Hän on valmis poistamaan Tinderin puhelimestaan

Jos olette tapailleet jo jonkin aikaa ja tulee ilmi, että hän on valmis poistamaan deittailusovellukset puhelimestaan, on todennäköistä, että hän haluaa virallistaa suhteen kanssasi eikä deittailla enää uusia ihmisiä.

3. Hän ostaa sinulle lahjoja

Kyseessä ei tarvitse olla kallis viikonloppuloma tai upea koru, sillä jo kukkakimppu tai pussillinen lempikarkkejasi osoittaa, että olet ollut hänen ajatuksissaan ja hän on halunnut ilahduttaa sinua.

4. Hän on tutustuttanut sinut omiin läheisiinsä

Jos tapailemasi henkilö on todella sitä mieltä, että haluaa sinusta seurustelukumppanin itselleen, hän todennäköisesti on tutustuttanut sinut myös läheisilleen. Ensin olet ehkä tavannut vain muutaman hänen läheisimmän ystävänsä, mutta pian huomaat olevasi kuin kala vedessä hänen ystäväpiirinsä illanistujaisissa. Varma merkki ihastumisesta on se, että hän oma-aloitteisesti on esitellyt sinut myös vanhemmilleen.

5. Olet usein hänen seuralaisenaan

Elite Dailyn haastatteleman deittailuvalmentaja Julia Bekkerin mukaan on todennäköistä, että tapailemasi henkilö on todella ihastunut sinuun, jos hän kutsuu sinut seuralaisekseen erilaisiin sukujuhliin, kuten esimerkiksi syntymäpäiville tai häihin.

Jos siis mietit, voisiko tapailusuhteenne johtaa vakavaan seurusteluun, edellä mainitut merkit voivat kertoa paljon. Jos tilanteenne kuitenkin tuntuu pitkän tapailun jälkeen edelleen epäselvältä, on parempi uskaltaa puhua asioista suoraan kuin jäädä vellomaan epätietoisuuteen.

Lue myös: Omituiset asiat, joihin moni sortuu ihastuessaan

Lue myös: Millaista deittailu todellisuudessa on? Armottoman rehelliset vastaukset naurattavat

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat